Tekirdağlılar maskesiz sokağa çıkmıyor

Tekirdağlılar maskesiz sokağa çıkmıyor

Tekirdağlılar maskesiz sokağa çıkmıyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatıyla Türkiye genelinde yapılan maske denetimi sonuç verdi. Yapılan uyarıların ardından Tekirdağ’da sokağa çıkan vatandaşların maske takarak korona virüse karşı önlem aldıkları görüldü.
Korona virüse yakalanma oranının düşük olduğu Tekirdağ’da 7’den 70’e tüm vatandaşların maskesiz sokağa çıkmaması yöneticiler başta olmak üzere İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerini ve sağlık çalışanlarını da memnun etti. Salgın devam ettiği için dikkat edilmesi gerektiğini söyleyen vatandaşlar, Sağlık Bakanlığının uyarılarına hep birlikte uyarak ülkemizin bu salgından kurtulabileceğini söyledi.
Korona virüs önlemlerine karşı yapılan denetimlerden memnun olduğunu söyleyen Süleymanpaşa ilçesi sakinlerinden Mustafa Aral, "Sağlık Bakanlığımızın son dönemde dikkat çeken uyarıları var. 20-25 günden bu yana binin altında olan vaka sayısı son birkaç gündür binin biraz üzerine çıktı. Önümüzdeki dönemi de en az sıkıntıyla atlatmak için maske ve mesafe kurallarına insanların uymasında yarar var" dedi.


Güncel 7.08.2020 14:21:15 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da "huzur ve güven" uygulaması yapıldı

2

Antalya'da iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı

3

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi 20. yılını kutluyor

4

Hatay'da dereye düşen 4 yaşındaki çocuk boğuldu

5

Antalya'da AK Parti'den iftara yetişemeyen ve trafikte kalan vatandaşlara iftariyelik dağıtımı

6

Hatay'da durdurulan hafif ticari araçta 1 kilo 100 gram esrar ele geçirildi

7

Antalya'da seyir halindeki otomobilde çıkan yangın söndürüldü

8

AK Parti Mersin İl Başkanlığınca bayramlaşma programı düzenlendi

9

AK Parti Adana İl Başkanlığı iftar programı düzenledi

10

Antalya'da sağlık yöneticileri iftarda buluştu