Teknopark İstanbul ile TEB iş birliğine imza attı

Teknopark İstanbul ile TEB iş birliğine imza attı

Teknopark İstanbul ile TEB iş birliğine imza attı

İSTANBUL - Teknopark İstanbul'un kuluçka merkezi Cube Ümraniye, büyüme hedefleri doğrultusunda TEB ile iş birliğine imza attı.

Teknoparktan yapılan açıklamaya göre, İstanbul Finans Merkezine olan yakınlığıyla finansal teknoloji alanındaki girişim ve projelerin geliştirilmesinde önemli destekler sağlayan Cube Ümraniye, TEB iş birliğiyle daha çok yenilikçi fikre açık hale gelecek.

Cube Ümraniye'de gerçekleşen imza törenine Teknopark İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Şahin Gök ve TEB KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Ali Gökhan Cengiz katıldı.

Teknopark İstanbul ile TEB arasında kurulan stratejik iş birliği; bilgi, deneyim, altyapı ve yetenek havuzlarının karşılıklı kullanımını esas alıyor. Bu sayede, sürekli gelişen bir iş ortaklığı modeli oluşturularak karşılıklı büyüme sağlanması amaçlanıyor. İş birliği kapsamında TEB, Cube Ümraniye'nin sunduğu hizmetlerden faydalanacak. Aynı zamanda açık inovasyon programı aracılığıyla sektöre öncülük edebilecek yenilikçi finansal teknolojiler alanındaki iş fikirlerine ve girişimcilere erişebilecek.

- "Hayalleri olan gençlerin ve girişimcilerin işlerini kolaylaştıracağız"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Teknopark İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. M. Şahin Gök, TEB ile Cube Ümraniye arasında gerçekleştirilen güç birliğinden Türkiye adına ufuk açan sonuçlar elde edeceklerine inandıklarını bildirdi.

Cube Ümraniyenin, gerçekleştireceği benzer stratejik iş birlikleriyle finans sektörünün büyüme ivmesine katkı sunacağını kaydeden Gök, "Türkiye'nin derin teknoloji merkezi Teknopark İstanbul olarak ülkemizin gücüne güç katacak gençleri ve hayallerinin peşinde koşan azimli girişimcileri destekleyerek onların işini kolaylaştırmaya devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

TEB KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Ali Gökhan Cengiz de 2013'te hayata geçirdikleri TEB Girişim Bankacılığı ile Türkiye'nin dört bir yanındaki iş fikirlerini ekonomiye kazandırmak ve girişimcilik ekosistemini geliştirmek için çalışmalar yaptıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"10 yıldır ekosistemin bir parçası olmaktan ve ekosistemin diğer paydaşlarıyla birlikte girişimciliğin desteklenmesine katkıda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Teknopark İstanbul ile işbirliğimiz kapsamında Cube Ümraniye'de finansal teknolojiler alanındaki girişimlere ve projelerin geliştirilmesine destek sağlamak üzere çalışacağız. TEB Girişim Bankacılığı olarak teknolojik firmalara sağladığımız finansal ürün ve hizmetlerimizle de girişimcilerimizin yanında olacağız."



Ekonomi 31.01.2024 14:11:26 0

İlginizi Çekebilir

1

Kışı hareketli geçiren Antalya'da turist sayısında rekor beklentisi

2

Adana'da "Gençler İçin Finansal Okuryazarlık Eğitim Programı" ödül töreni düzenlendi

3

Adana'da yavru sazan üretim sezonu sağımla başladı

4

Histamin intoleransı en çok orta yaşlı kadınlarda gözüküyor

5

Vodafone Business 10 bin işletmenin dijital yetkinliğini ölçecek

6

Adana'da "Ekonomi ve Hukuk Buluşmaları" programı düzenlendi

7

Hatay'da depremzede çiftçilere pamuk ve soya tohumu desteği

8

Mersin'de IPARD 3 Proje Lansman toplantısı yapıldı

9

Mersin Erdemli'de yenidünya hasadına başlandı

10

Red Bull Four 2 Score'un Konya elemesi tamamlandı