Telafide Ben de Varım Şenliği

Telafide Ben de Varım Şenliği

Telafide Ben de Varım Şenliği

Samsun’da düzenlenen "Telafide Ben de Varım Şenliği"nde öğrenciler birçok farklı zeka ve fiziksel aktiviteyle buluştu. Eğlencelerin etkinliklerin yer aldığı şenlikte öğrenciler doyasıya eğlendi.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından planlanan “Telafide Ben de Varım” eğitim programı kapsamında 5 Temmuz - 31 Ağustos tarihleri arasında Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilecek olan telafi eğitimleri; salgın koşulları nedeniyle oluşan eğitsel kayıpları en aza indirerek çocukları akademik, sosyal, kültürel ve sportif manada desteklemeyi amaçlıyor.
Program dahilinde Atakum Çobanlı İskelesi’nde gerçekleştirilen "Telafide Ben de Varım Şenliği" halkın ilgi ve beğenisini kazandı. Şenlik için hazırlanan zekâ oyunları, uzay ve havacılık, geleneksel okçuluk, Anadolu masalları, tasarım beceri atölyeleri; jimnastik gölge oyunu, halk oyunları gibi gösteriler hemşerilerimiz tarafından takdir gördü. Samsun’un farklı ilçelerinden şenliğe katılan öğrenciler, program kapsamında hazırladıkları eğitsel ürünleri tanıtma fırsatı bulurken aynı zamanda çuval yarışı, sandalye kapma, tatlı kurabiyem gibi etkinliklerle doyasıya eğlendiler.
Program İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler ile çok sayıda vatandaş katıldı.


Güncel 19.08.2021 11:17:15 0
Anahtar Kelimeler: telafide ben de varım şenliği

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da devrilen otobüsteki 8 kişi yaralandı

2

Alanya'da iki grup arasında çıkan kavgada 7 kişi yaralandı

3

Hatay'da otomobille çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

4

Adana'da ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu kız çocuğu aranıyor

5

Hatay'da hırdavat dükkanında çıkan yangın hasara neden oldu

6

Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası Antalya'da başladı

7

Futbol: Trendyol Süper Lig

8

Futbol: Trendyol Süper Lig

9

Isparta'da motosikletliler bağrağa saygı sürüşü yaptı

10

Hatayspor-Ümraniyespor maçının ardından