Tepebaşı’ndan Hatay’a Ramazan bereketi

Tepebaşı’ndan Hatay’a Ramazan bereketi

Tepebaşı’ndan Hatay’a Ramazan bereketi

Tepebaşı Belediyesi, deprem felaketinin ardından bölgede yaptığı yardım faaliyetlerini sürdürüyor. Hatay’da 5 bin depremzede vatandaş, Tepebaşı Belediyesi’nin kurduğu sahur ve iftar sofraları ile bereketi paylaşacak.
Tepebaşı Belediyesi ekipleri, Ramazan ayının bereketini yansıtan kardeşlik sofralarını bu kez Hatay’da depremzede vatandaşlar için kuracak.
11 ili vuran depremlerin ardından bölgede yaptığı yardım faaliyetlerini sürdüren Tepebaşı Belediyesi, depremin ilk gününden itibaren gerek arama-kurtarma, gerekse yardım tırlarıyla bölgeye destek oldu. Tepebaşı Belediyesi Ramazan ayının gelmesiyle birlikte şimdi de iftar ve sahur yemeği ile Hatay’da vatandaşları bir araya getirecek. Belediye ekipleri tarafından hazırlanacak sahur ve iftar öğünleri, günlük 5 bin vatandaşa ulaştırılacak. Tepebaşı Belediye personeli tarafından hazırlanacak öğünler Ramazan ayı boyunca sahur ve iftar yemeği olarak Hataylılara ikram edilecek.


Yurt Dünya 29.03.2023 16:18:51 0

İlginizi Çekebilir

1

"Narenciye Mevsimi" sergisi, Mersin'de sanatseverlerle buluştu

2

Hatay'da evde çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi

3

Mersin'de iki katlı ev yangında kullanılamaz hale geldi

4

Mersin'de kardan kapanan yolları açma çalışmaları sürüyor

5

Mersin'de cipin cami duvarına çarpması kamerada

6

CHP Grup Başkanvekili Başarır, Adana'da konuştu:

7

AK Parti heyeti su taşkınlarından etkilenen Kumluca'daki çiftçileri ziyaret etti

8

Türkiye Havalı Silahlar 16-18 yaş altı milli takımı Mersin'de kampa girdi

9

Mersin'de yolu kapanan mahalledeki hasta ekiplerin çalışmasıyla hastaneye ulaştırıldı

10

"Parçalanmış Ailelerin Öyküsü-85 Yıl Sonra Girit'te Buluşma" belgeseli Mersin'de izleyiciyle buluştu