Tepeköy’de paket atıksu arıtma tesisi yapımı devam ediyor

Tepeköy’de paket atıksu arıtma tesisi yapımı devam ediyor

Tepeköy’de paket atıksu arıtma tesisi yapımı devam ediyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, merkez Mezitli ilçesi Tepeköy Mahallesinde paket atıksu arıtma tesisi yapım işine devam ediyor.
Mersin Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, kentin birçok noktasında içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hizmetlerini aralıksız sürdüren MESKİ, Mezitli’nin Tepeköy Mahallesinde paket atıksu arıtma tesisi yapım işine de devam ediyor. Çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte Tepeköy sakinleri daha temiz ve kokusuz bir mahalleye kavuşacak.
MESKİ’nin yatırım tutarı 2 milyon 932 bin lira olan yapım işi kapsamında toplam 3 bin kişilik paket atıksu arıtma tesisi ve enerji nakil hattı ile trafo ünitesi yapılması planlanıyor. Bu çalışma kapsamında bölgedeki atıksular Kentsel Atıksu Deşarj Standartlarına göre arıtılarak deşarj edilecek.


Güncel 2.12.2021 10:06:27 0

İlginizi Çekebilir

1

Türk Kızılay, Adana'da iftar programı düzenledi

2

Antalya'da kent içi toplu taşıma için yeni otobüsler hizmete alındı

3

Manavgat'ta iki otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı

4

Adana'da Türk Kızılay tarafından aşevi açıldı

5

AA Genel Müdür Yardımcısı Peru'dan sporseverlere "1920 Koşusu" daveti

6

Burdur İtfaiye Müdürlüğüne 2 bin 950 yeni araç ve ekipman kazandırıldı

7

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda 2 zanlı gözaltına alındı

8

Cognera CTO'su Yetiş, global yapay zeka topluluğuna katıldı

9

ABD ile İsrail'in İran'a yönelik saldırıları Kahramanmaraş'ta protesto edildi

10

Kordsa, JEC World 2026'da pazara sunduğu çözümlerini sergiledi