Terapiyle stresten uzaklaştılar

Terapiyle stresten uzaklaştılar

Terapiyle stresten uzaklaştılar

Kütahya Belediyesi tarafından gerçekleştirilen “Doğru Nefes Alma ve Nefes Teknikleri Eğitimi”, Hazer Dinari Kültür Merkezi’nde Nefes Terapisti Ümran Özen tarafından gerçekleştirildi.
Terapide katılımcılar; doğru nefes nasıl alınır, nefesimizi etkin kullanma ve nefes tekniklerini birleştiren bir egzersizle katılımcıların karın kaslarını kullanarak solumalarını ve diyaframlarını eğiterek, sağlıklı bir nefes ihtiyacını karşılamak için vücudumuz nasıl kullanılır bunu sağlamaya çalıştı.
Ümran Özen’in sunumlarını katılımcılar dikkatle izleyerek uyguladı. Terapiye katılanlar, terapinin vücutlarında ve beyinlerinde gerçekleştirdiği etkiyi deneyimleyerek gördüler ve streslerinden bir nebze de olsa arınmış oldular.


Güncel 27.09.2022 08:54:34 0
Anahtar Kelimeler: terapiyle stresten uzaklaştılar

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da 90 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

2

Kahramanmaraş merkezli tefecilik operasyonunda 17 şüpheli tutuklandı

3

Saimbeyli'de "Dünya İnsan Hakları Günü" programı düzenlendi

4

Bozyazı'da naat yazma ve okuma yarışması düzenlendi

5

Koçfinans 30 yaşında

6

Kepez Belediyesince emekli personele yönelik program düzenlendi

7

Salon Hokeyi Kadınlar Süper Lig maçları Alanya'da yapıldı

8

Arçelik çalışanları Perakende Günü'nde sahada tüketicilerle buluştu

9

Anamur ilçesinde 33 dairelik adliye lojmanı yapılacak

10

Antalya'da "Sürdürülebilirlik Akademisi" çalışmaları başladı