Tercan’da Çanakkale Zaferi ve şehitler anıldı

Tercan’da Çanakkale Zaferi ve şehitler anıldı

Tercan’da Çanakkale Zaferi ve şehitler anıldı

Erzincan’ın Tercan ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi münasebetiyle program düzenlendi.
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 108. yıldönümü münasebetiyle program düzenlendi. İlk olarak Hükümet Konağı bahçesinde bulunan Atatürk Büstüne Tercan Kaymakamlığı ve Tercan Belediye Başkanlığının çelenkleri sunularak saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
Daha sonra, Tercan Mamahatun 17 Şubat Ortaokulu konferans salonunda Tercan Mamahatun 17 Şubat Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu “Çanakkale Zaferi” konulu video gösterimi, şiir dinletisi, oratoryo, “18 Mart” temalı müzik dinletisi ve “Çanakkale Son Yoklama” adlı gölge oyununun sunumuyla devam etti.
Son olarak Tercan Kaymakamı Cafer Kaymakçı ve beraberindekiler şehit kabirlerini ve şehit ailelerini ziyaret ederek tüm şehitler için dua ettiler.
İlçede düzenlenen programa Kaymakam Cafer Kaymakçı’nın yanı sıra Tercan Belediye Başkan Vekili Dursun Kemal Şengül, Tercan Cumhuriyet Savcısı Cemre Saygın, Tercan İlçe Jandarma Komutanı Jan Kd. Bnb. Emre Çapan, Tercan İlçe Emniyet Müdürü Oğuzhan Aykırı, kurum amirleri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.


Güncel 19.03.2023 11:24:08 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı

2

Hatay'da istinat duvarının çökmesi 6 araçta hasara yol açtı

3

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Kahramanmaraş'ta anahtar teslim töreninde konuştu:

4

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

5

Bodrum FK-Serikspor maçının ardından

6

Futbol: Trendyol 1. Lig

7

AK Parti Sözcüsü Çelik, Adana'da konuştu:

8

Bakan Kacır, Kahramanmaraş'ta "SOGEP" projelerinin imza törenine katıldı

9

Türkiye'nin yeni milli mühimmatı EREN göreve hazırlanıyor

10

Futbol: Trendyol Süper Lig