Termal’de yılbaşı öncesi rezervasyon yoğunluğu

Termal’de yılbaşı öncesi rezervasyon yoğunluğu

Termal’de yılbaşı öncesi rezervasyon yoğunluğu

Yalova’nın kaplıcalarıyla ünlü Termal ilçesindeki turizm tesislerinde yaklaşan yılbaşı tatili öncesinde rezervasyon yoğunluğu yaşanıyor.
Roma, Bizans ve Osmanlı’dan bu yana kaplıcalarıyla şifa merkezi olan Termal ilçesindeki turizm işletmeleri yeni yıl öncesinde tüm hazırlıklarını tamamladı. Yeni yılı Termal’de geçirmek isteyen tatilciler rezervasyon yoğunluğu yaşattı. Yılbaşına yüzde 100 dolulukla girmeyi hedefleyen turizm tesisleri, rezervasyonda yüzde 80 doluluk oranına ulaştı.
Sağlık Bakanlığı Termal Kaplıca İşletmeleri Müdür Yardımcısı Ümit Gürbüzoğlu, yılbaşı öncesi rezervasyon yoğunluğunun yaşandığını belirterek, “Misafirlerimizden yılbaşına yönelik büyük ilgi var. 15 günlük zaten rezervasyonlarımız dolu ama yılbaşına kadar da bütün rezervasyonlarımızın dolacağını tahmin ediyoruz” diye konuştu.
Yılbaşı için yerli ve yabancı turistlerin Termal’i tercih ettiğini söyleyen Gürbüzoğlu, şöyle konuştu:
“Yılbaşı için yerli misafirlerimizin yanı sıra Rus ve Orta Avrupa ülkelerinden misafirlerimiz burayı talep ediyorlar. Termal Otel’imizde kaplıca suyunun 65 derece kaynaktan çıkış ısısı. Yine buradaki açık havuzda 40-42 derece sıcaklığı sabitleyip misafirlerimizin kullanımına imkan veriyoruz. Tabi yılbaşında kar yağarsa üzerlerine kar yağarken açık havuzun, sıcak suyun tadını, keyfini çıkaracaklar. Burayı tercih edenler aynı zamanda yine tesis içerisinde gezebilir, dinlenebilirler. Ormanda, doğa ortamında rahatlayabilirler.”


Güncel 19.12.2022 10:47:21 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kaybolan 3 yaşındaki çocuk bulundu

2

Antalya'da "23. Girişimcilik Günleri" kapsamında ödül töreni düzenlendi

3

Hatay'da 2 şüpheli kargoyla tarihi eser göndermeye çalışırken yakalandı

4

Başkan Uyutmaz’dan MDGRUP Osmaniyespor’a Kritik Maç Öncesi Moral Aşısı

5

Garanti BBVA ve Garanti BBVA Emeklilik'te üst düzey atamalar

6

SunExpress'te üst düzey atama

7

İş Bankası'nın "81 İlde 81 Orman" projesi Adana ile devam ediyor

8

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu

9

Mersin'de adli olaylarda geçen yıla göre azalma yaşandı

10

Pozantı ilçesinde üreticilere makine, ekipman ve hayvancılık desteği verildi