Termometrelerin 41 dereceyi gösterdiği Antalya’da sahillerden sosyal mesafe ve maskesiz görüntüler

Termometrelerin 41 dereceyi gösterdiği Antalya’da sahillerden sosyal mesafe ve maskesiz görüntüler

Termometrelerin 41 dereceyi gösterdiği Antalya’da sahillerden sosyal mesafe ve maskesiz görüntüler

Turizm kenti Antalya’da kurbanlarını kesen vatandaşların ikinci adresi sahiller oldu. Tatilcilerin adeta tıklım tıklım doldurduğu sahilde sosyal mesafe de ihlal edildi.
Hava sıcaklığının yüksek nemle birlikte 41 dereceye ulaştığı kentte, kurbanlarını kesenlerin ikinci adresi Konyaaltı ve Lara sahilleri oldu. Sabahın erken saatlerinde kurbanlarını kesip, akrabalarının bayramını telefonla kutlayanlar daha sonra serinlemek için dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’ni tercih etti. Bayram olmasına rağmen sahillerdeki yoğunluk dikkat çekti. Sahile gelenler dalgalı denizde keyif yaptı. Çocuklar ise varyant altındaki kayalardan atladı. Deniz içi ve sahilde sosyal mesafe kuralının ihlal edildiği görüldü. Denize girmeyenler ise ağaçların gölgesinde uyudu.

"Kimseyle bayramlaşamadık"
Arkadaşlarıyla denize gelen Yasin Öz, "Korona virüs nedeniyle bayram kötü geçiyor. Kimseyle bayramlaşamadık. Ailemle kurbanımızı kestik, biraz yedik. Yapacak bir şey olmayınca denize geldik. Keyfini çıkarıyoruz” diye konuştu.

"Mesafeli bayram oldu"
Ailesiyle denize gelen Adem Derice mesafeli bir bayram geçirdiklerinin altını çizerek, “Biz bayramlarda samimi ve sıcakkanlıyız. Bu bayramda mesafeyi korumak zorunda kaldık. Kurbanımızı kestik misafirlerim vardı, şimdi onlarla denize geldik, yüzüyoruz" dedi.


Güncel 31.07.2020 15:33:32 0

İlginizi Çekebilir

1

Alternatif Bank'tan 200 milyon dolarlık eurobond ihracı

2

ŞOK Marketler'den ramazan ayına özel fiyat uygulaması

3

Yurtiçi Kargo'dan Bursa'ya otomasyon merkezi yatırımı

4

Adıyaman Destek Market ile 2 yılda 87 bin kişinin temel ihtiyaç malzemeleri karşılandı

5

Hatay'da depremlerde hayatını kaybedenler için bir kısmı yıkılan kilisede ayin yapıldı

6

DÖSİAD başkanı Gencer güven tazeledi

7

Corendon Airlines, Brand & Sports Summit'e katıldı

8

Kahramanmaraş'ta depremlerde yakınlarını kaybedenler kabirleri ziyaret ediyor

9

Adana'da 14 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

10

Böbrek hastalarında kişiye özel plan hayati önem taşıyor