Terör gazisi Hüseyin Gök, son yolculuğuna uğurlandı

Terör gazisi Hüseyin Gök, son yolculuğuna uğurlandı

Terör gazisi Hüseyin Gök, son yolculuğuna uğurlandı

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden terör gazisi Hüseyin Gök, Mersin’in Bozyazı ilçesinde düzenlenen askeri törenle toprağa verildi.

Güneydoğu’da terörle mücadele sırasında, 1997 yılında gazi olan ve geçirdiği kalp krizi nedeniyle kaldırıldığı Alanya’daki bir özel hastanede yaşamını yitiren Hüseyin Gök’ün (46) cenazesi, yakınları tarafından alınarak ilçeye getirildi. Yaşadığı Merkez Mahallesi’ndeki evine getirilerek helallik alındıktan sonra Denizci Mehmet Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Gök’ün cenazesi, Beyreli Mezarlığı’nda dualar eşliğinde toprağa verildi.
Cenaze törenine, Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, İlçe Jandarma Komutanı Kadir Dölek, Sahil Güvenlik Bot Komutanı Gökhan Çalık, askeri personel, siyasi parti temsilcileri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.


Güncel 2.11.2022 18:02:56 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana Ticaret Odası Başkanı Bayram, şalgamın AB'den coğrafi işaret tescili almasını değerlendirdi:

2

Isparta'da Down sendromlu Elif atletizmde çifte başarı elde etti

3

Yeditepe Üniversitesinden "Made in EU" değerlendirmesi

4

Huawei KOBİ'ler için yapay zeka odaklı eKit çözüm ailesini yeniledi

5

QM Awards'ta başarılı turizmciler ödüllendirilecek

6

Antalya'da kışın karaya çekilen tur tekneleri yeni sezona hazırlanıyor

7

Araç çarptıktan sonra ölüme terk edilen "Tofi" platinle yürümeye başladı

8

Üniversiteliler görme engelli çocuklar için Braille alfabesiyle dergi hazırladı

9

Kahramanmaraş'ta kursiyer kadınlar hem öğreniyor hem aile bütçesine katkı sağlıyor

10

Antalya'da sürdürülebilir su politikaları ve suyun geleceği konuşuldu