Terör saldırısında hayatını kaybeden Yağmur Uçar okulunda törenle anıldı

Terör saldırısında hayatını kaybeden Yağmur Uçar okulunda törenle anıldı

Terör saldırısında hayatını kaybeden Yağmur Uçar okulunda törenle anıldı

Taksim İstiklal Caddesi’nde yaşana terör saldırısında hayatını kaybeden Yağmur Uçar için okulunda anma töreni düzenledi. Yağmur Uçar’ın ismi okulun konferans salonuna verilirken, arkadaşları okul ve sınıf panolarını Yağmur’un fotoğraflarıyla süsledi.
2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı bir haftalık ara tatilin ardından tekrar başladı. Taksim İstiklal Caddesi’nde 13 Kasım günü yaşana terör saldırısında annesiyle birlikte hayatını kaybeden Yağmur Uçar için de okulu Mehmet Niyazi Altuğ Anadolu Lisesi’nde tören düzenlendi.
15 yaşındaki Yağmur Uçar için okul bahçesinde düzenlenen anma törenine Bağcılar Kaymakamı Abdullah Uçgun, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, okul ve sınıf arkadaşları öğretmenleri katıldı. Arkadaşları hayatını kaybeden Yağmur’un sırasına karanfil bıraktı. Yağmur Uçar için sınıfında dualar edildi, Kur’an okundu. Arkadaşları ve öğretmenleri gözyaşlarını tutamadı. Yağmur’un arkadaşları okul ve sınıf panolarını Yağmur’un fotoğraflarıyla süsleyip hatırasını yaşattı. Yağmur Uçar’ın ismi okulun konferans salonuna verildi. Bağcılar Kaymakamı Abdullah Uçgun, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir Yağmur için öğretmenleri ve arkadaşlarına başsağlığı diledi.


Yurt Dünya 21.11.2022 11:55:05 0

İlginizi Çekebilir

1

Trafik kazasında hayatını kaybeden gencin organları 5 hastaya umut oldu

2

Hatay'da 600 çocuk ve ailesi "cami buluşması" etkinliğinde bir araya geldi

3

Hatay'da otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

4

Garanti BBVA BonusFlaş'ı yeniledi

5

Burdur'da kazada hayatını kaybeden genç son yolculuğuna uğurlandı

6

Ford Otosan Yeniköy Fabrikası ile "Global Lighthouse Network" ağına katıldı

7

Adana'da iki katlı binada çıkan yangında bir kişi yaralandı

8

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı

9

Anamur'da öğrenciler tarafından hazırlanan resim sergisinin açılışı yapıldı

10

Atakaş Hatayspor-Özbelsan Sivasspor maçının ardından