Terzibaba Cami’nde Regaip Kandili coşkusu

Terzibaba Cami’nde Regaip Kandili coşkusu

Terzibaba Cami’nde Regaip Kandili coşkusu

Regaip Kandili sebebiyle vatandaşlar, sosyal mesafe ve maske kurallarına uyarak Terzibaba Cami’nde bir araya gelerek kandili idrak etti.
Üç aylara ulaşmanın mutluluğunu yaşayan vatandaşlar, Terzibaba Cami’nde düzenlenen kandil programına sosyal mesafe ve maske kurallarına riayet ederek katılım sağladı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, Mevlid-i Şerif ve duaların okunmasının ardından kılınan yatsı namazıyla sona erdi.
İl Müftüsü Mehmet Burhan Çakır, Terzibaba Camisi’nde verdiği vaazda, Allah’ın lütfettiği mübarek üç aylardan biri olan recep ayına girildiğini belirtti.
Regaip Kandili için Terzibaba Camisine gelen vatandaşlardan Ahmet Aydın, “Bu mübarek günde buraya geldik. Allah bu mübarek günde inşallah dualarımızı kabul eder. Tüm İslam aleminin Regaip Kandili mübarek olsun" diye konuştu.
Vatandaşlara camii çıkışında kandil simidi ile mevlit şekeri ikram edildi.


Güncel 19.02.2021 07:02:02 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da park halindeki otomobilde yaşanan patlamada 1 kişi öldü

2

Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker Kemer'de anıldı

3

Osmaniye’de mavi yumurtlayan tavukları çalan şüpheli polis tarafından yakalanıp tutuklandı

4

Antalya'da "15. Uluslararası Yeni Yıl Pazarı" açıldı

5

EMŞAV Tarsus hizmet binası açıldı

6

Mersinli şehit için oluşturulan hatıra ormanına yeni fidanlar dikildi

7

Antalya'da şarampole devrilen tırın bir eve çarparak durabildiği kazada sürücü yaralandı

8

Manavgat Ziraat Odası Başkanı Metin'den çiftçilere ÇKS uyarısı

9

MASTOB Başkanı Süral, iş yeri açma yönetmeliğini değerlendirdi

10

Futbol: Trendyol 1. Lig