TFF Başkanı Büyükekşi, Samsunspor tesislerini inceledi

TFF Başkanı Büyükekşi, Samsunspor tesislerini inceledi

TFF Başkanı Büyükekşi, Samsunspor tesislerini inceledi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ile birlikte Nuri Asan Tesisleri ve Mustafa Kemal Erkanat Tesisleri’ni gezdi.
11 yıl aradan sonra Süper Lig’e çıkan Samsunspor’un şampiyonluk kupasını vermek üzere Samsun’a gelen TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, ilk olarak Başkan Yüksel Yıldırım ile birlikte Nuri Asan Tesisleri’ne geldi. Tesisleri gezen Mehmet Büyükekşi, daha sonra Batıpark alanındaki Mustafa Kemal Erkanat Tesisleri’ni ziyaret etti.
Ziyarete ayrıca TFF Başkan Vekili İbrahim Burkay, Yönetim Kurulu Üyesi Talat Papatya, Genel Sekreter Kadir Kardaş, Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Veysel Bilen, Genel Müdür ve İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan, İcra Kurulu Üyesi Suat Çakır, Futbol Akademi Direktörü Yücel Uyar katıldı.


Spor 8.05.2023 17:51:41 0

İlginizi Çekebilir

1

MHP Kepez İlçe Başkanlığının iftar programına 1500 kişi katıldı

2

Antalya'da falezlerden düşen kadın öldü

3

Hatay'da şiddetli rüzgar ve sağanak etkili oluyor

4

Hekimoğlu, göreve talip

5

GÜNCELLEME - Mersin'deki "ihaleye fesat karıştırma" ve "rüşvet" soruşturmasında 7 zanlı tutuklandı

6

Osmaniyespor kazanmaya devam ediyor:2-0

7

Ferhat Arıcan, Artistik Cimnastik Dünya Kupası'nın Türkiye ayağında bronz madalya kazandı

8

BBP Genel Başkanı Destici, Hatay'da iftar programında konuştu:

9

BBP Genel Başkanı Destici, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

10

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi