THK Müzesi özel misafirlerini ağırladı

THK Müzesi özel misafirlerini ağırladı

THK Müzesi özel misafirlerini ağırladı

Ankara Keçiören Belediyesi Engelli Danışma Birimi, ilçedeki engelli bireyler için Ankara Paraşüt Kulesi ve Türk Hava Kurumu (THK) Müzesi gezisi düzenledi.
Düzenlenen gezi çerçevesinde ilçedeki Huzurevi Müdürlüğünde buluşan engelli bireyler belediyeye ait otobüsle gezi noktasına götürüldü. Belediye görevlileri ve müze yetkilileri eşliğinde Türkiye’deki paraşüt kulelerinden birini görme fırsatı bulan engelliler müzedeki eserleri de ilgiyle incelediler. Bu geziler sayesinde tarihi paraşüt kulesini, orijinal uçakların sergilendiği bahçeyi ve tarihi nitelikteki belge ve eserlerin teşhir edildiği müzeyi de gördüler.

"Onların gönlü milyarlarca gönülle eşdeğerdir"
Bu sosyal ve kültürel gezilerle engelli bireylerin hem rehabilitasyonuna hem de sosyal hayata katılımına destek olduklarını söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Engellilerimize, yaşlılarımıza ve çocuklarımıza yönelik planladığımız her bir hizmeti gönülden sunuyoruz. Onların gönlü milyarlarca gönülle eşdeğerdir. ‘Engelsiz Keçiören’i inşa etmeye başladığımız 1994 yılından günümüze kadar özel çocuklarımız ve gençlerimiz için sosyal hayata açılan tüm kapıları araladık. Bundan sonrada onların keyifli bir yaşam sürmesi için imkanlarımızı seferber etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.


Güncel 9.09.2022 17:42:41 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da üreticiler seralarda zirai don nöbeti tutuyor

2

Antalya'da 4 bin 663 litre sahte ve kaçak alkol ele geçirildi

3

Antalya'da iki ilçede uyuşturucu operasyonu düzenlendi

4

Adana'da don önleyici pervaneler narenciyeler için çalıştı

5

Adana'da itfaiye ekipleri AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

6

Isparta'da iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı

7

SDÜ'de hareket halindeki elektrikli araçlar için kablosuz şarj projesi tasarlandı

8

TRT Çukurova Bölge Müdürü Fatih Doğru AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

9

Osmaniye’de asansör boşluğuna düşen Hürü Toklu hayatını kaybetti

10

Eskişehir’e atanan Vali Erdinç Yılmaz’a veda