Ticket Restaurant Edenred “Türkiye’nin En İtibarlı İş Ortağı” seçildi

Ticket Restaurant Edenred “Türkiye’nin En İtibarlı İş Ortağı” seçildi

Ticket Restaurant Edenred “Türkiye’nin En İtibarlı İş Ortağı” seçildi

ISTANBUL (AA) - Ticket Restaurant Edenred, Marketing Türkiye’nin Kuantum Arastirma ile birlikte “Türkiye’nin En Itibarli Is Ortaklari”ni belirlemek amaciyla gerçeklestirdigi, Deloitte'un danismanligini yaptigi arastirma sonuçlarina göre yemek karti kategorisinde ödüle layik görüldü.

Edenred'den yapilan açiklamaya göre, Ticket Restaurant Edenred Yemek Karti ile Türkiye’yi ilk kez yemek karti hizmetiyle tanistiran Edenred Türkiye, Marketing Türkiye’nin Kuantum Arastirma ile danismanlik sirketi Deloitte'un katkisiyla gerçeklestirdigi arastirmanin sonucuyla ödül kazandi.

12 ilde 2 bin 800 isletmeyle görüsülen, 15 kategoride 4 ana ve 9 alt kriterde yapilan arastirma sonuçlarina göre, B2B Excellence Awards’i almaya hak kazanan Edenred Türkiye, yemek karti sektöründe “Türkiye’nin En Itibarli Is Ortagi” seçildi.


- “Kazandigimiz her ödül basarilarimizi perçinliyor"


Açiklamada görüslerine yer verilen Edenred Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Selçuk Boztepe, arastirma kapsaminda “Türkiye’nin En Itibarli Is Ortagi” olarak seçilmekten dolayi gurur duyduklarini belirterek, “Edenred Türkiye olarak yemek karti sistemimizle B2B Excellence Awards’i almaya hak kazandik. Kazandigimiz her ödül basarilarimizi perçinliyor ve bizi daha da iyi isler üretmek adina motive ediyor. Ticket Restaurant Edenred olarak sirketlere sundugumuz yemek karti sistemimiz ile isverenlere yaklasik yüzde 100'e varan vergi tasarrufu sagliyoruz. Sirketler bu sayede neredeyse yemek gideri kadar tasarruf ederek kaynaklarini dogru sekilde yönetiyor, böylelikle verimlilikleri de artiyor. Bu sistem tasarruf adina ülke ekonomisine de ciddi katkilar sagliyor. Tüm bu avantajli çözümlerimizin meyvelerini ödül olarak toplamak ise bizi çok mutlu ediyor.” degerlendirmesinde bulundu.


- “Sirketlere tasarruf ettiren akilli çözümler sunuyoruz”


Edenred Türkiye Pazarlama ve Is Gelistirme Direktörü Zeynep Ege Dura ise B2B Excellence Awards töreni öncesinde gerçeklesen B2B Marketing & Management Summit’te konusmaci olarak yer aldi.

Dura, Türkiye'deki sirketlerin büyük çogunlugunun tasarruf saglayabilecegi yöntemlerin tam olarak farkinda olmadiklarini belirterek, sunlari kaydetti:

“Tüm dünyada ve ülkemizde Kovid-19 salgininin gerek toplum sagligina gerekse ülke ekonomilerine olumsuz etkilerini yasadigimiz oldukça zor bir dönemden geçiyoruz. Bu süreçte sirketlerin etkin ve verimli yönetilmesi için tasarruf belki de her zamankinden çok daha önemli hale geldi. Yaptigimiz arastirmalar gösteriyor ki ülkemizdeki sirketlerin büyük bir çogunlugu tasarruf saglayabilecegi yöntemlerin hala tam olarak farkinda degil. Iste biz Edenred olarak tam da bu noktada, özellikle kriz anlarinda sirketlere tasarruf ettiren akilli çözümler gelistirerek ‘is hayatinizin her gününde yaninizdayiz’ mottomuzu hissettirmek için var gücümüzle çalisiyoruz.”


- "Türkiye’de Ticket Restaurant Edenred olarak yemek karti pazarinda lideriz”


Dura, her geçen yil yeni nesil teknolojilerle gelistirdikleri yemek, akaryakit, market ve hediye karti gibi akilli çözümleriyle sirketlerin kaynaklarini çok daha etkin ve verimli sekilde yönetmelerine katkida bulunduklarini belirterek, sunduklari yüksek vergi tasarrufu, cazip indirimler, kampanyalar ve sadakat uygulamalariyla maddi kaynak tasarrufu sagladiklarini aktardi.

Dijitallesme yatirimlarinin bir sonucu olan operasyonel kolaylik sayesinde ise is gücü ve zamandan çok ciddi tasarruf elde ettiklerini ifade eden Dura, "Edenred olarak dünyada yemek kuponu hizmetinin mucidiyiz. Türkiye’ye de bu sistemi getiren ilk sirketiz. Bugün Türkiye’de 25 bin kurumsal müsterimizin, 1,5 milyonu askin kart sahibine, 45 bin kafe ve restoranda Ticket Restaurant Yemek Karti ile hizmet veriyoruz. Geçen yil Ipsos is birligiyle gerçeklestirdigimiz arastirmaya göre, Türkiye’de Ticket Restaurant Edenred olarak yemek karti pazarinda lideriz.” degerlendirmesinde bulundu.



Yurt Dünya 25.11.2020 11:44:56 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da 18 engelli genç temsili askerlik yaptı

2

Burdur'da güvenlik toplantısı yapıldı

3

Adana'da sulama kanalında boğulan çocuğun cenazesi defnedildi

4

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile OPET arasında "Sillyon Antik Kenti Sponsorluk Protokolü" imzalandı

5

Antalya'da temsili askerlik yapacak engelliler uğurlandı

6

Silifke'de hükümlüler ormancılık faaliyetlerinde görev alacak

7

Kahramanmaraş'ta "Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı" yapıldı

8

Belen'de Engelliler Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi

9

Mersin'de kıyafeti traktör şaftına dolanan kız çocuğu hayatını kaybetti

10

"Uluslararası Antalya Türkiye Fly 2 Troy Festivali" 19 Mayıs'ta yapılacak