Tırnakçılık şüphelileri suç makinesi çıktı

Tırnakçılık şüphelileri suç makinesi çıktı

Tırnakçılık şüphelileri suç makinesi çıktı

Antalya’da tırnakçılık yaparak toplamda 390 TL. aldıkları iddia edilen iki şüpheli yakalandı. Biri kadın iki şüphelinin toplam 64 suç kaydı olduğu belirlendi.
Edinilen bilgiye göre, iki ayrı iş yerine alışveriş yapma bahanesi ile girip para üstü alan iki kişinin tırnakçılık yöntemiyle 390 TL aldıkları ihbarı üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik Ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Olayı gerçekleştiren şüphelilerin G.G. ve A.P. isimli şahıslar oldukları tespit edilirken her iki şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
Yapılan incelemelerde şüpheli G.G.’nin benzer ve değişik suçlardan toplam 24 ayrı suç kaydının olduğu ve arama kaydının bulunduğu, şüpheli A.P.’nin ise benzer ve değişik suçlardan toplam 50 ayrı suç kaydının olduğu tespit edildi. Şüpheliler G.G. ve A.P. ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.


Yurt Dünya 12.06.2021 13:12:28 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de "Lamekan Çiniler" sergisi açıldı

2

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Adana'da gençlerle bir araya geldi:

3

Akdeniz Belediyesi ekipleri Millet Bahçesi'nin sahilini temizledi

4

Okul Sporları Küçükler ve Yıldızlar Türkiye Kick Boks Şampiyonası Osmaniye'de başladı

5

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Hatay'da konuştu:

6

Osmaniye'de 6 Şubat'taki depremlerden sonra 10 sağlık tesisi hizmete girdi

7

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya, Adana'da şehit ailesi ve huzurevi sakinleriyle görüştü

8

Borusan Next 13. showroom'unu İstanbul Avcılar'da hizmete açtı

9

Mersin İl Sağlık Müdürü Ekici'den Gülnar Belediye Başkanı Önge'ye ziyaret

10

MSB'nin girişimleriyle afetzede genç kız, kendisine parka veren albayla buluştu