Tiyatrocular üçüncü doz aşılarını Erzincan’da vuruldu

Tiyatrocular üçüncü doz aşılarını Erzincan’da vuruldu

Tiyatrocular üçüncü doz aşılarını Erzincan’da vuruldu

‘Piknik Sepeti’ adlı tiyatro oyununu sahnelemek için Erzincan’a gelen ünlü tiyatrocular, aşı çalışmalarına destek vererek üçüncü doz aşılarını Erzincan’da vuruldu.
Sağlık Bakanlığının “Omicron Tedbiri: Belirlenmiş aşı takvimi üzerinden üç aydan uzun süre geçen vatandaşlarımız hatırlatma dozunu olabilirler” bilgilendirmesinden sonra ‘Piknik Sepeti’ isimli oyunu sergilemek için Erzincan’a gelen tiyatro oyuncuları Sinan Bengier, Ahmet Çevik, Aylin Kabasakal, Cengiz Güleryüz, Yelda Alp, Serhan Atak ve Eyüp Emre Uçaray, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Erkan Hirik’i makamında ziyaret ederek, üçüncü doz Biontech aşısını vuruldular.
İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Erkan Hirik, “Sağlık Bakanımızın talimatı ile Omicron varyantına karşı alınan tedbirler kapmasında hatırlatma dozu süresi tüm aşılar için 3 aya indirildi.
Ülkemizde de görülen Omicron varyantına karşı tedbir amacıyla belirlenmiş aşı takviminin üzerinden 3 aydan fazla süre geçen vatandaşların hatırlatma dozlarını müdürlüğümüze bağlı tüm sağlık kuruluşlarında, Cumhuriyet meydanında ve AVM’de kurulan mobil aşı istasyonlarımızda randevusuz olarak yaptırabilirler.” dedi.


Güncel 17.12.2021 09:27:44 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da "4. Astronomi Gecesi" düzenlendi

2

Adana'da kamyona çarpan otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

3

Adana'da park halindeki otomobilde yaşanan patlamada 1 kişi öldü

4

Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker Kemer'de anıldı

5

Osmaniye’de mavi yumurtlayan tavukları çalan şüpheli polis tarafından yakalanıp tutuklandı

6

Antalya'da "15. Uluslararası Yeni Yıl Pazarı" açıldı

7

EMŞAV Tarsus hizmet binası açıldı

8

Mersinli şehit için oluşturulan hatıra ormanına yeni fidanlar dikildi

9

Antalya'da şarampole devrilen tırın bir eve çarparak durabildiği kazada sürücü yaralandı

10

Manavgat Ziraat Odası Başkanı Metin'den çiftçilere ÇKS uyarısı