TMSF’den Vicdanları Sızlatan Satış

TMSF’den Vicdanları Sızlatan Satış

TMSF’den Vicdanları Sızlatan Satış

 

OSMANİYE - Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu(TMSF) Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulu bulunan Ofisset Firması’nın tamamını oldukça düşük bir fiyata satması vicdanları sızlatırken, büyük tepki çekti.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun 14 bin 800 lira muhammen bedelle  Eylül ayında gerçekleştirdiği ihaleyle  satışa çıkardığı Ofisset, 15. Bin 600 liraya satıldı. Kapalı zarf usulü ile yapılan ihale ile Ofisseti Baştuğ Holding  Firmasının sahibi Mustafa Baştuğ’da kaldı.

Osmaniye’de büro mobilyaları Üreten Ofisset, ürettiği ürünleri devlet malzeme ofisi de dahil olmak üzere toplam 80 ülkeye ihracat yapıyordu.

Böylesine itibarlı bir firmanın piyasa değerinin ise, 50 milyon  lira olduğu ileri sürülürken, 15 bin 600 lira gibi komik bir rakama verilmesi kentte büyük tepki çekti. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun marka değeri çok yüksek olan bir tesisi böyle bir komik fiyata satması anlaşılabilir gibi bir durum değildir. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu‘ndan bu tesisi nasıl böyle bir cüzi bir rakama sattığı hakkında bilgi bekliyoruz. Ayrıca söz konusu ihaleye kim veya kimler katıldı bu konuda aydınlatıcı bir bilgi verilmesini Kamuoyu adına bekliyoruz. İnsanların bir çok emeği gözyaşı bulunan bu tesis nasıl peşkeş çekilir.



Osmaniye 19.09.2021 15:41:00 4
Anahtar Kelimeler: Vicdanları Sızlatan Satış
Halil Çiftçi
19.09.2021 19:36:25
Satmayı bırak hangi mahkeme kararıyla TMSF ye geçti.İncelendi de hangi kara para bulundu.Çiftçi ailesi hizmet hareketi de dahil tüm hayırlı hizmetlere destek vermeye çalışmış,ve hatta Milli Eğitime 1 okul yaptırmıştır.Sonuç hala mahkeme kararı yok,sadece khklarla şirketlere çöken bir geçici yapı var.Adalet ve hukuk döndüğünde bakacağız nasıl mahkeme kararları çıkacak.Alınteri ve helal çalışılarak oluşturulan bu malları ganimet gibi görüp faydalanan,ucuza kapatan sözüm ona işadamı ve sessizce izleyip dost görünenler Allah sizleri bildiği gibi yapsın.5 yıl sonra da olsa hatırlanması yine de güzel.Teşekkürler

Ömer Türkmenoğlu
20.09.2021 09:11:15
Facebook ya yorum yazdım

Baki aktas
20.09.2021 20:47:48
Nekadar abartılı iş yapıyorsunuz ya mal kimin kime kalmış sizene iflas etse kapansa dahami iyi olacak kına bile yakamazsiniz çok ayıp çok farz edelim batacakti devlet kredi verdi nolmus herkese veriyor devlet krediyi sizde alın aç aç millet in yerine yurduna göz dikmek te ne oliyi

y.aslan
21.09.2021 15:44:13
Bu haberin dayanağı resmi belgeyi merak ettim. varmı öyle bir belge. yoksa 15600 TL çok komik bir rakam

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de yakalanan terör örgütü PKK/YPG şüphelisi tutuklandı

2

Osmaniye'de yangın söndürme dronu düştü

3

Osmaniye'de 54 kişi tutuklandı

4

Osmaniye Eczacı Odası, kentteki çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenledi

5

Atalan Şelalesi Harika

6

Başkan Uyutmaz'a Ziyaret

7

Öğrencilerden Albak'a Ziyaret

8

Kadirli Belediyesi Kent Lokantası Temelini Attı

9

Osmaniye'de 9 düzensiz göçmen yakalandı

10

Osmaniye'de tekvando şöleni düzenlendi