TOBB BAŞKANI RİFAT HİSACIKLIOĞLU’NA FAHRİ DOKTORA UNVANI

TOBB BAŞKANI RİFAT HİSACIKLIOĞLU’NA FAHRİ DOKTORA UNVANI

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi tarafından, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na Fahri Doktora unvanı verildi. OKÜ 15 Temmuz Şehitler Amfisinde, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunması ile başlayan törenin devamında Abdurrahman Keskiner Güzel Sanatlar Lisesi 9. Sınıf öğrencisi Saltuk Buğra Karahan tarafından piyano dinletisi sunuldu.
Törenin açılış konuşmasını OKÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Türk yaptı. Prof. Dr. Türk, "Sayın Hisarcıklıoğlu, bizlerin davetini kırmayarak aramızda bulunmanızdan dolayı, şahsım ve Üniversitemiz adına çok teşekkür ediyorum. Sizin gibi değerli bir iş insanını, duayen bir yöneticiyi Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi ailesine kazandırmanın vermiş olduğu mutluluğu ve gururu konuklarımızın huzurunda paylaşmak istiyorum. Bugüne kadar Türkiye’mize, özelde Osmaniye’mize yaptığı katkıların bir takdir ve şükran ifadesi olarak Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Senatörleri tarafından girişimcilik, inovasyon ve teknoloji odaklı milli ekonominin gelişmesine, Türkiye’nin otomobili projesi başta olmak üzere Ülkemizin yerli üretim hamlesine yapmış olduğu katkılar ile dördüncü sanayi devrimi, dijital dönüşüm, e-ticaret, e-ihracat ve benzeri inovativ anlayışları, girişimcilik ekosisteminin gündemine taşıyarak, yaygınlaşmasını sağlayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Beyefendiye İşletme anabilim dalında fahri doktora unvanı takdim edilmesine Senatörlerimizin oybirliği ile karar verilmiştir."dedi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun özgeçmişinin okunmasının ardından, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Türk tarafından TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na Fahri Doktora diploması takdim edildi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu burada yaptığı konuşmada, Osmaniye’de bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek “Yıllar içinde birçok toplantıya katılıyorum ama benim en mutlu olduğum anlar üniversite ortamlarıdır. Özellikle genç kardeşlerime baktığım zaman ülkemin geleceğini görüyorum, umutlanıyorum ve daha hevesle çalışma azmine kavuşuyorum. Bugün Korkut Ata Üniversitemizde olmaktan büyük mutluluk duyuyorum.” diye konuştu. Sözlerinin devamında Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi gibi dinamik bir üniversiteden fahri doktora unvanı almanın kendisi için büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirten Hisarcıklıoğlu, Üniversite Senatosuna ve Yönetim Kuruluna teşekkür etti. Konuşmasının devamında Girişimcilik konusunda konuşan Hisarcıklıoğlu, tüm gençlere başarılar dileyerek konuşmasına son verdi. Tören sonunda Üniversitenin plaketi TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na Vali Ömer Faruk Coşkun tarafından takdim edildi.  Hisarcıklıoğlu’na protokol mensupları tarafından da çiçek ve çeşitli hediyeler sunuldu.

Haber: İbrahim EMÜL/OSMANİYE



Osmaniye 17.12.2019 14:42:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

2

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

3

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

4

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

5

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

6

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

7

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor

8

Osmaniye'de "KVKK Okulda Projesi" etkinliği düzenlendi

9

Osmaniye'de yakalanan terör örgütü PKK/YPG şüphelisi tutuklandı

10

Osmaniye'de yangın söndürme dronu düştü