TOBi, bir ayda 2,3 milyonu aşkın sohbet gerçekleştirdi

TOBi, bir ayda 2,3 milyonu aşkın sohbet gerçekleştirdi

TOBi, bir ayda 2,3 milyonu aşkın sohbet gerçekleştirdi

ISTANBUL (AA) - Koronavirüs salgini nedeniyle dijital platformlara ilginin artmasiyla birlikte Vodafone'un kisisel dijital asistani TOBi de aylik 1 milyonu askin tekil kullanici ve toplam 2,3 milyonun üzerinde sohbet sayisina ulasarak bir rekora imza atti.

Vodafone açiklamasina göre, Vodafone, koronavirüs döneminde de müsterilerine en iyi dijital deneyimi sunmaya devam ediyor.

Vodafone'un gelistirdigi ve dogal konusmayi anlayarak dijital kanallar içinde kullanicilarin yazisarak islemlerini yapmasini saglayan kisisel dijital asistan TOBi, yeni tip koronavirüs salgini nedeniyle dijital platformlara ilginin artmasiyla birlikte aylik 1 milyonu askin tekil kullanici ve toplam 2,3 milyonun üzerinde sohbet sayisina ulasarak bir rekora imza atti.

TOBi, Vodafone müsterilerinin aldigi veya almak istedigi hizmetler konusunda onlara asistanlik yaparak hayatlarini kolaylastiriyor. Vodafone müsterileri, TOBi ile yazisarak fatura detaylari, mevcut tarifeleri, tarife degisikligi ya da ek paket satin alma islemleri, mevcut kampanyalarin tarihleri, kalan kullanimlari ve kullanim detaylari gibi birçok konuda bilgi alabiliyor.

Kendisinin yapamadigi islemler olursa müsteriyi canli danismana yönlendirerek talebin en hizli sekilde gerçeklesmesini sagliyor.

Kullanicilari ile arasindaki bagi güçlendirmek için kendisini gelistirmeye devam eden TOBi, "merhaba", "nasilsin", "yasin kaç", "nerelisin", "seni seviyorum", "benimle evlenir misin", "sen robot musun", "insan misin" gibi sorulara da cevap verebilir hale geldi.


- "Koronavirüs salgini, dijitallesmenin önemini bir kez daha ortaya koydu"


Açiklamada görüslerine yer verilen Vodafone Türkiye Icra Kurulu Baskan Yardimcisi Emre Ergun, koronavirüs salgininin dijitallesmenin önemini bir kez daha ortaya koydugunu belirtti.

Hem is hem de günlük hayatlarin evden yürütüldügü bu dönemde dijital platformlarin kullaniminin da arttigini aktaran Ergun, bu dönemde kendilerinin de müsterilerin sürekli degisen ihtiyaçlarinin ötesine geçerek onlar için en iyi dijital deneyimi sunmaya odaklandiklarini kaydetti.

Geçen yil hizmete sunduklari TOBi'nin yapay zekaya dayali bir kisisel asistan oldugunu hatirlatan Ergun, sunlari kaydetti:

"TOBi'nin en büyük özelligi, kullanicilarini çok iyi anlayip onlara kisisellesmis bir asistan deneyimi sunmasi. TOBi'yi bilgiye ulasmanin ve sorulara cevap almanin en kolay yöntemi olarak konumluyoruz. Öyle bir asistan düsünün ki, ayni anda milyonlarca Vodafone kullanicisini taniyor ve onlara ayni anda hizmet verebiliyor. Bu anlamda, kullanicilarin ihtiyaç duyduklari anda yaninda olmak ve onlara destek olmak, TOBi'nin var olus sebebi diyebiliriz.

TOBi, koronavirüs döneminde aylik 1 milyon tekil kullaniciyi geçti ve toplam 2,3 milyonun üzerinde sohbet sayisina ulasarak bir rekora imza atti. Her zaman oldugu gibi bu süreçte de müsterilerimizin yanindayiz. Koronavirüs salginini hep birlikte en kisa sürede ve en az hasarla atlatacagimiza inaniyoruz."



Yurt Dünya 2.05.2020 11:34:38 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin Kızkalesi'nde turizm hareketliliği sürüyor

2

Adanaspor, Çorum FK maçının hazırlıklarını tamamladı

3

Red Bull Cliff Diving Dünya Serisi'nin 7'nci etabı Antalya'da başladı

4

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Hatay'da sektör temsilcileriyle buluştu:

5

Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen'in attan düşerek hayatını kaybeden kızı toprağa verildi

6

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

7

Adana'da evde çıkan yangın ormanlık alana sıçramadan söndürüldü

8

Çukurova Üniversitesinin kuruluşunu anlatan belgesel Altın Koza'da gösterildi

9

Kahramanmaraş'ta 103 yıllık top mermisi enkazdan çıkarıldı

10

Antalya'da bıçaklı saldırıya uğrayan 2 kişiden biri öldü, diğeri yaralandı