Tofaş, 15 bin çalışan ve ailesiyle Cumhuriyet’in 100'üncü Yılı'nı kutladı

Tofaş, 15 bin çalışan ve ailesiyle Cumhuriyet’in 100

Tofaş, 15 bin çalışan ve ailesiyle Cumhuriyet’in 100'üncü Yılı'nı kutladı

İSTANBUL - Tofaş’ın tüm çalışanlarını ve ailelerini bir araya getiren geleneksel “Tofaş Günü” etkinliği 17 Eylül'de Bursa’da gerçekleştirildi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre,Tofaş Fabrikası’nda çalışanlar ve ailelerine özel düzenlenen, yaklaşık 15 bin davetlinin katıldığı bu özel günde aileler fabrikayı gezdi, gün boyu çocukları ile birlikte farklı etkinliklere katıldı.

Kırmızı – beyaz temasıyla düzenlenen ve özel etkinlikle Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılının özel coşkusunu yansıtan Tofaş Günü, festival havasında yaşandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Tofaş Üst Yöneticisi (CEO) Cengiz Eroldu, Tofaş çalışanlarına teşekkür ederek, "Arkamızdaki en büyük güç, ailelerimiz. Bugün ailelerimizi ağırlamaktan çok mutluyuz." ifadelerini kullandı.

Cumhuriyetin 100. yılının kutladığı özel bir yılda Tofaş ailesi olarak bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Eroldu, şunları kaydetti:

"Hem Tofaş'ın 55. yılını, hem de ülkemizin bu büyük yıl dönümünü birlikte kutlamak heyecanımızı daha da artırıyor. Tofaş'ın son başarılarına baktığımızda, üretim ve AR-GE yetkinliklerimizi sürekli artırdığımızı, 'En İyi Otomotiv ArGe Merkezi olmamızı', 5 yıldır üst üste iç pazar liderliğimizi, 'Egea'nın 7 yıldır Türkiye'nin en çok tercih edilen otomobili olma başarısını’ görmekteyiz.

Koç Topluluğu'nun değerli bir parçası olarak 55 yılı aşkın süredir otomotiv sektörüne öncülük eden Tofaş, diğer ana hissedarımız global otomotiv devi Stellantis tarafından da en iyi fabrika ve Ar-Ge merkezlerinden biri olarak kabul ediliyor.

Bu başarıların arkasında, işine hakim, rekabete karşı kendini sürekli geliştiren ve ekip ruhuyla çalışan değerli çalışma arkadaşlarımız yer alıyor."

Tofaş’ı geleceğe taşıyan çalışmalar, çaba ve emekleri için çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Eroldu,"Cumhuriyetimizin 100. yılı, şirketimiz açısından da, gelecek için de çok önemli adımlar attığımız, başarılı iş sonuçları elde ettiğimiz özel bir yıl oldu. Bizler çocuklarımız, ülkemiz için çalışmaya, üretmeye ve başarılarımızla işlerimizi geleceğe taşımaya devam edeceğiz." diyerek sözlerini tamamladı.

Tofaş'lılar, gün boyu süren etkinliklerin devamında sahne alan Nil Karaibrahimgil’in konserini izledi.



Ekonomi 19.09.2023 13:54:11 0

İlginizi Çekebilir

1

Tosyalı, Tube & Wire Fuarı'nda Tosyalı V-Green markasını tanıttı

2

"Dijital benim işim" Dijital Pazarlama Kampanya Yarışması'nda kazananlar belli oldu

3

TİKAV, "Dijitaldeki Ayak İzimiz" projesiyle kırsalda kadınların eğitimini desteklemeye devam ediyor

4

Adana'da narenciye balının hasadı başladı

5

Kışı hareketli geçiren Antalya'da turist sayısında rekor beklentisi

6

Adana'da "Gençler İçin Finansal Okuryazarlık Eğitim Programı" ödül töreni düzenlendi

7

Adana'da yavru sazan üretim sezonu sağımla başladı

8

Histamin intoleransı en çok orta yaşlı kadınlarda gözüküyor

9

Vodafone Business 10 bin işletmenin dijital yetkinliğini ölçecek

10

Adana'da "Ekonomi ve Hukuk Buluşmaları" programı düzenlendi