Toprakkale'de "maskelerimiz çiçek açtı" etkinliği

Toprakkale

Toprakkale'de "maskelerimiz çiçek açtı" etkinliği

OSMANİYE- SERKAN TALAN-Geçtiğimiz yıl pandemi döneminde özverili çalışmalarıyla herkesin takdirini toplayan sağlık çalışanlarına Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinde okuyan öğrenciler ziyaret ederek maskeden yaptıkları çiçekleri hediye ettiler. Duygulu anların yaşandığı ziyarette öğrenciler şiirler okuyarak sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

VİDEO LİNKİ: https://youtu.be/Zq0A_rjFDXw

Osmaniye Toprakkale İbrahim Ergen İlkokulu ve Mehmet Cevlani Önal İlkokulu öğrencileri tarafından  pandemi savaşçısı olarak adlandırılana doktorlara ve sağlık çalışanlarına şükranlarını sunmak, amacıyla  "Maskelerimiz Çiçek Açtı “etkinliği ile ziyarette bulundu.

eTwinning kapsamında Antalya Alanya Mahmutlar Kılıçaslan İlkokulu Müdürü Fatma Ayan tarafından başlatılan çağrıya Toprakkale’den iki okul kayıtsız kalmadı.

İbrahim Ergen İlkokulu ve Mehmet Cevlani Önal İlkokulu pandemi döneminde sıkça takılan maskelerden birer demet çiçek hazırlayarak bunları Osmaniye Merkez 14 nolu Elife Gök Aile Sağlığı Merkezi ve Toprakkale Merkez Sağlık Ocağı’ndaki sağlık çalışanlarına hediye ettiler.

Bu anlamlı ziyaretten dolayı doktorlar ve hemşirelerin duygulu anlar yaşadıkları dikkatlerden kaçmadı.

Burada şiirler okuyan çocuklar  "Doktor Amca, Doktor Teyze hayatımızı size borçluyuz. Bakın maskelerimiz sayenizde çiçek açtı. Sevgili doktorlarımız sizinle çok mutluyuz. Tüm sorunlarınızın çözüldüğü mutlu bir hastane ortamında çok canlara can olmanız dileğiyle şükranlarımızı sunuyoruz." diyerek duygularını dile getirdiler. 

Geçtiğimiz yıl pandemi döneminde özverili çalışmalarıyla herkesin takdirini toplayan sağlık çalışanlarına Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinde İbrahim ergen ve cevlani  önal ilkokulu öğrencileri ziyaret ederek maskeden yaptıkları çiçekleri hediye ettiler.



Osmaniye 25.05.2022 14:17:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Vali İsa Küçük, Osmaniye'deki anılarını yazdı

2

İnşaat işçisinin acı sonu

3

Osmaniye Eczacı Odası depremzede çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenleyecek

4

Kadirli'de asayiş uygulamalarında yakalanan 32 şüpheliden 14’ü tutuklandı

5

Osmaniye’de konteyner evleri yanan depremzede çift, yardım bekliyor

6

Osmaniye’de fırınlarda ve evlerde bayram kömbesi telaşı

7

Depremlerden etkilenen Osmaniye'de mezarlıklara hüzünlü ziyaret

8

Ağız kavgası ile başladı, cinayetle son buldu

9

Osmaniye'de polisler iftarda bir araya geldi

10

Osmaniye'de sağanak ve dolu, tarım arazilerine zarar verdi