Tor ?Basınımızın Sorunlarını Biliyoruz?

Tor ?Basınımızın Sorunlarını Biliyoruz?

Adalet ve Kalkınma Partisi Osmaniye İl Başkanı Av. Hamza TOR, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında şunları kaydetti:

"Gece gündüz demeden çalışan, yağmur çamur dinlemeden çalışan, demokrasinin en temel unsurlarından biri olan basın, sağlıklı kamuoyu oluşmasına, halkın gerçekleri öğrenmesine ve bireysel hak ve özgürlüklerin gelişmesine çok önemli katkılar sunmaktadır.

Osmaniye de görev yapan yazılı, görsel ve işitsel medya da çalışan, internet haberciliği yapan basın mensuplarımız, haberlerin doğru ve tarafsız, farklı görüş ve düşüncelerin ise nesnel bir şekilde ortaya konularak halkımızın bilgilendirilip bilinçlendirilmesi gibi son derece önemli bir görevi ifa etmektedirler.

Basın çalışanlarımız karşılaştıkları her türlü olumsuz koşullara rağmen görevlerini tarafsız, ilkeli ve sorumlu gazetecilik anlayışı içerisinde büyük fedakârlıkla yerine getirerek vatandaşlarımızın gözü, kulağı ve sesi olmaktadırlar.

Toplumsal değerlere saygılı, kişisel hak ve özgürlükleri temel görev sayarak halkımızın doğru ve tarafsız haber alma ihtiyacını karşılayan değerli basın mensuplarımız aynı zamanda demokrasimizin güçlenmesine de çok önemli katkı sağlamaktadırlar.

Ak Parti olarak göreve geldiğimizden bu yana basının çalışma şartlarının düzeltilmesi ile ilgili birçok kanun ve yönetmeliği hayata geçirdik. Elbette basınımızın başta ekonomik sorunlar olmak üzere, çoğu konuda sıkıntılarının olduğunu da biliyoruz. Sorunların çözülmesi noktasında Ak Parti olarak elimizden geleni yapacağımızdan da kimsenin şüphesi olmasın.

Bu duygu ve düşüncelerle Osmaniye`de çalışan tüm basın mensuplarımızın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik ediyor, tüm basın çalışanlarına en kalbi duygularımla sevgi ve selamlarımı sunuyorum." Dedi



Güncel 25.10.2016 04:50:11 0

İlginizi Çekebilir

1

Şehit Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz, Kahramanmaraş'ta son yolculuğuna uğurlandı

2

Hatay'da iki motosikletin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı

3

Adana'da evinde ruhsatsız 3 silah ele geçirilen zanlı tutuklandı

4

Kahramanmaraş'ta şehit polisin oğlu ile kızına sürpriz doğum günü kutlaması

5

Kahramanmaraş'ta lise öğrencileri de havacılık ve savunma sanayine dahil edildi

6

Antalya'da toptancı halinde çıkan yangında, 4 ardiye kullanılamaz hale geldi

7

Maviyemişin "kültür elçisi" profesör, 24 yılda üretimi şehir şehir yaydı

8

Kahramanmaraş'ta sabun imalathanesinde çıkan yangın söndürüldü

9

Huawei Radyolink Endüstri Forumu'nda 5.5G'nin temelleri müzakere edildi

10

Mersin'de iki meslek liseli, enkazda titreşim algılayan taşınabilir cihaz tasarladı