Toroslar Belediyesi, kendi imalatı kilit parke taşlarıyla yolları döşüyor

Toroslar Belediyesi, kendi imalatı kilit parke taşlarıyla yolları döşüyor

Toroslar Belediyesi, kendi imalatı kilit parke taşlarıyla yolları döşüyor

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, ilçe genelindeki yol yapım çalışmalarında kendi imalatı olan kilit parke taşlarını kullanıyor.
Bünyesindeki kilit parke taşı üretim tesisi ile kilit parke ihtiyacını en hızlı bir şekilde karşılayan belediye, ekonomik olarak da tasarruf sağlıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda, vatandaşlara daha rahat bir ulaşım imkanı sağlanırken, bozulan ve zamanla tahrip olan kaldırımlar yenileniyor.
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, çevik ve üreten belediyecilik anlayışı ile çalışmaya devam ettiklerini belirterek, "Toroslar için üretiyoruz dedik ve vatandaşlarımıza her alanda hizmet sunmanın gayreti içerisindeyiz. Kilit parke taşı üretim tesisimiz ile merkez mahallelerimizin yanı sıra yüksek kesimlerdeki mahallelerimizde de önemli bir ihtiyacı karşılıyoruz. Yollarımızı daha güvenli ve modern hale getirmek için çalışmalarımızı hemşehrilerimizin talepleri ve belli bir plan doğrultusunda sürdürüyoruz" dedi.


Güncel 24.12.2022 17:26:07 0

İlginizi Çekebilir

1

Yeşilay Adana Şubesi Başkanı Yıldırım, basınla buluştu

2

Adana'da koruyucu aileler ve evlatları iftar programında buluştu

3

Kahramanmaraş’ta kar yağışı ve fırtına yaşamı olumsuz etkiliyor

4

GÜNCELLEME 2- Kahramanmaraş'ta 4,7 büyüklüğünde deprem

5

Burdur'da ormanlık alana devrilen araçtaki 3 kişi yaralandı

6

Arnavutluk'un Ankara Büyükelçisi Kadzadej, Hatay'da depremzedelerle iftar yaptı

7

Davraz Kayak Merkezi'nde çığ tatbikatı yapıldı

8

Kahramanmaraş'ta üniversite öğrencileri siber suçlara ilişkin bilgilendirildi

9

Vakıf Katılım 10'uncu yılında 784,2 milyar lira aktif büyüklüğe ulaştı

10

Kuveyt Türk'ün "Girişimci Kaşif-İlk Fikrim" programının yeni dönem eğitimleri Gaziantep'te başladı