TOTAL ve M Oil'in bayi ve bölge temsilcileri Antalya'da bir araya geldi

TOTAL ve M Oil

TOTAL ve M Oil'in bayi ve bölge temsilcileri Antalya'da bir araya geldi

ANTALYA (AA) - Güzel Enerji Akaryakit AS Genel Müdürü Yüksel Yilmaz, 2020'yi hazirlik yili olarak gördüklerini, 2021'de kararli adimlarla sirketlerini ileriye tasimayi hedeflediklerini bildirdi.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, OYAK çatisi altinda enerji sektöründe hizmet veren ve agustos itibariyla ticari olarak Güzel Enerji Akaryakit AS unvani altinda birlesen TOTAL ve M Oil'in bayi ve bölge temsilcileri Antalya'da bir araya geldi.

Bulusmaya katilan Yilmaz, gazetecilere yaptigi açiklamada, her iki markanin yillardir ortaya koydugu basarili çalismalarin ve sahadaki gücünün birlesmesinin heyecan verici oldugunu vurguladi.

Bu birlesmenin yaratacagi sinerji ve güçle hedeflerine dogru büyük bir hizla ilerleyeceklerini, sektördeki güçlerini daha da artiracaklarini anlatan Yilmaz, bu yolculukta Antalya'nin kendileri için önemli oldugunu bildirdi.

Antalya'da 32 TOTAL, 18 M Oil olmak üzere toplam 50 istasyonla ve yüzde 10,7 pazar payiyla hizmet verdiklerine isaret eden Yilmaz, sunlari kaydetti:

"Güzel Enerji Akaryakit olarak, istasyonlarimizla bu bölgenin insanina en iyi hizmeti sunmak üzere çalisiyor, istasyonlarimizda müsteri memnuniyetine çok önem veriyoruz. Bugün de yönetim kadromuzla bölgedeki is ortaklarimizla bir araya geldik. Bölgedeki ticari kosullari daha iyi anlayarak tüketici beklentilerini birlikte analiz ederek yerel çözümler üretmeyi hedefliyoruz. 2020 senesini hazirlik yili olarak görüyor, is ortaklarimizin görüs ve önerilerini de dikkate alarak stratejilerimizi olusturuyoruz. 2021'de kararli adimlarla sirketimizi ileri tasimayi hedefliyoruz."

Yilmaz, Güzel Enerji Akaryakit dagitim lisansi altinda, toplam 900 istasyona ve yüzde 6,5 pazar payina sahip olan TOTAL ve M Oil'in büyüme hedefleri dogrultusunda Antalya bölgesindeki istasyon sayilarini artirmayi planladiklarini bildirdi.



Politika 15.10.2020 16:53:35 0

İlginizi Çekebilir

1

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin'den teleferik kazasına ilişkin açıklama:

2

Antalya'daki teleferik kazası soruşturmasında Kepez Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklanması

3

Kahramanmaraş'ta bayramlaşma programı düzenlendi

4

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Öntürk'ten YSK kararına ilişkin açıklama:

5

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal görevine başladı

6

Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen mazbatasını aldı

7

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı göreve başladı

8

Aile ve Gençlik Fonu'na bugüne kadar 6 bin 753 başvuruda bulunuldu

9

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek yeni dönemine törenle başladı

10

Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da bazı belediye başkanları mazbatalarını aldı