Trabzonspor’da Yusuf Yazıcı bekleneni veremedi

Trabzonspor’da Yusuf Yazıcı bekleneni veremedi

Trabzonspor’da Yusuf Yazıcı bekleneni veremedi

Kulüp tarihinin rekor transfer ücretiyle Fransa’nın Lille Kulübü’ne transfer olan Yusuf Yazıcı, bu sezon kiralık olarak döndüğü Trabzonspor’da beklentileri karşılayamadı. Dönemin başkanı Ahmet Ağaoğlu’na gitme isteğini ileterek Karadeniz ekibinden ayrılan Yusuf, bordo-mavili takıma 40 milyon TL’yi aşan tekrar dönüş maliyetine rağmen yaşadığı performans düşüklüğüyle kadroya giremiyor.
Yusuf Yazıcı, 2019-2020 sezonunda Fransa’nın Lille takımına toplam 17 milyon 500 bin Euro bonservis bedeli ve Edgar Le karşılığında kulüp tarihinin rekor bedeliyle transfer olmuştu. Bu sezon 2 Eylül’de eski kulübü için Türkiye’ye gelen ve dönemin başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun girişimleriyle tekrar bordo-mavili takıma kiralık olarak katılan Yusuf, bekleneni veremedi.
Bu sezon Spor Toto Süper Lig’de 13 maçta forma giyen Yazıcı, 7 müsabakada ilk 11’de sahaya çıktı. Ligde bu sezon 509 dakika bordo-mavili formayı giyen 26 yaşındaki futbolcu, 3 gol attı.
UEFA Avrupa Ligi, UEFA Avrupa Konferans Ligi ve Türkiye Kupası’nda 7 mücadelede görev alan Yusuf, 233 dakikada yeşil zeminde kaldı ve sadece kupada 2 gol kaydetti.
Trabzonspor’da geçirdiği kiralık dönemde bekleneni veremeyen Yusuf Yazıcı’nın sezonun tamamlanmasıyla takımdan ayrılması bekleniyor.


Spor 29.05.2023 12:56:37 0

İlginizi Çekebilir

1

Alanyaspor, Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı

2

Burdur'da otomobilin çarptığı yaya yaralandı

3

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütcü güven tazeledi

4

Aston Martin Türkiye'den İstanbul'da özel sürüş etkinliği

5

Adana'da 2 tırın çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

6

Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi Dağlı'ya ödül verildi

7

Kepez'de Meme Kanseri Farkındalık Eğitimi düzenlendi

8

17 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Hindistan'ı 1-0 yendi

9

Manavgat Cumhuriyet Başsavcısı Selimefendigil, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Mersin'de çöp biriktirilen evden ruhsatsız silah ve 115 bin lira çıktı