Trafik denetiminden kaçan motosikletteki yolcu hayatını kaybetti

Trafik denetiminden kaçan motosikletteki yolcu hayatını kaybetti

Trafik denetiminden kaçan motosikletteki yolcu hayatını kaybetti

Aydın’ın Didim ilçesinde sokağa çıkma kısıtlamasında polisten kaçarken kaza yapan motosiklette bulunan 23 yaşındaki genç yaşamını yitirdi.
Kaza, Efeler Mahallesi Ege Caddesi’nde gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Mahmut Berk Gönül (23) idaresindeki plakasız motosiklet, Atatürk Bulvarı Maliyeciler Kavşağı’nda polisin uygulamasından kaçtı. Motosikletle Altınkum’a inen Gönül, daha sonra Meryemana Kavşağı’nda virajı alamayınca kontrolden çıktı. Kaldırıma çarpan motosikletteki sürücü Gönül ile arkasında yolcu olarak bulunan Onur Güzel yaralandı. Yaralılar, ambulansla Didim Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Onur Güzel, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Kazada ayağı kırılan sürücü Mahmut Berk Gönül ise Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
Yapılan belirlemelerde sürücünün 1.8 promil alkollü olduğu tespit edildi. Olaya ilişkin polis tarafından soruşturma başlatıldı.


Yurt Dünya 14.05.2021 13:43:26 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da park halindeki otomobilde yaşanan patlamada 1 kişi öldü

2

Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker Kemer'de anıldı

3

Osmaniye’de mavi yumurtlayan tavukları çalan şüpheli polis tarafından yakalanıp tutuklandı

4

Antalya'da "15. Uluslararası Yeni Yıl Pazarı" açıldı

5

EMŞAV Tarsus hizmet binası açıldı

6

Mersinli şehit için oluşturulan hatıra ormanına yeni fidanlar dikildi

7

Antalya'da şarampole devrilen tırın bir eve çarparak durabildiği kazada sürücü yaralandı

8

Manavgat Ziraat Odası Başkanı Metin'den çiftçilere ÇKS uyarısı

9

MASTOB Başkanı Süral, iş yeri açma yönetmeliğini değerlendirdi

10

Futbol: Trendyol 1. Lig