Triatlonda Acar’dan 1 altın, 1 bronz madalya

Triatlonda Acar’dan 1 altın, 1 bronz madalya

Triatlonda Acar’dan 1 altın, 1 bronz madalya

Triatlonda MW Challenge yarışı geçtiğimiz cumartesi ve pazar günü Bodrum’da koşuldu. Antalyaspor sporcularından Nuri Acar kendi yaş grubunda altın, genel klasmanda bronz madalya elde etti. Eşsiz doğası ve manzarası ile triatlon ve duatlon olmak üzere iki farklı yarışa ev sahipliği yapan Bodrum’da hafta sonu adeta spor festivali yaşandı.
Özel bir yarış olan MW Challenge yarışında takımımızın sporcularından Nuri Acar, duatlonda ter döktü. Pazar günü koşulan yarış tarihi Leleg Yolu’nda çam ağaçları arasında ve deniz manzarası eşliğinde başladı. Patika (trail) koşusu şeklinde tasarlanan etap 10 kilometre uzunluğundaki tek turdan oluştu. Sporcular yükseklik kazanımlı ilk koşudan bisiklet etabına geçti. Sonrasında, Torba Kavşağı-Güvercinlik hattında 30 kilometre uzunluğundaki parkur 2 tur dönülerek 60 kilometre uzunluğundaki etapla tamamladı.

“1 altın 1 gümüş madalya”
Parkur inişli çıkışlı bir parkur olup, yükseklik kazanımı 760 metreydi. En son koşu etabı ise yine ilk etaptaki gibi 5 kilometrelik trail koşu parkurunda tamamlandı. Sonuçlara göre kırmızı beyazlı ekibimizden Nuri Acar 2 saat 48 dakikalık süre ile kendi yaş grubu kategorisinde altın madalya ve genel klasmanda bronz madalya kazandı.


Spor 26.04.2021 17:40:45 0

İlginizi Çekebilir

1

Antakya'da seyir halindeki tırda çıkan yangın söndürüldü

2

Adana'da 156 bin 418 uyuşturucu hap ele geçirildi, 5 zanlı tutuklandı

3

Adana'da tırda 16 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi

4

Bozyazı'da veliler arası voleybol turnuvası başladı

5

Osmaniye'de iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

6

Defne İlçe Tarım ve Orman Müdürü Burak Oktay, ejder meyvesi serasını gezdi

7

Adana'da "Genç İletişimciler Yeşil Vatan Hatıra Ormanı" oluşturuldu

8

GÜNCELLEME 2 - Mersin'de ortaokul öğrencisi okul müdürünü tüfekle yaraladı

9

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Burdur'da AK Parti'lilerle buluştu:

10

Halkbank ve Türkiye Sigorta kadın girişimciler için güçlerini birleştirdi