TŞOF Başkanı Apaydın: "Sosyal medyada Tüm Karayolu Yük Taşımacıları Federasyonu adıyla çeşitli paylaşımlar yapan sözde kuruluş ile hiçbir bağımız yok"

TŞOF Başkanı Apaydın:

TŞOF Başkanı Apaydın: "Sosyal medyada Tüm Karayolu Yük Taşımacıları Federasyonu adıyla çeşitli paylaşımlar yapan sözde kuruluş ile hiçbir bağımız yok"

ANKARA (İHA) – Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, sosyal medyada ’Tüm Karayolu Yük Taşımacıları Federasyonu’ adıyla çeşitli paylaşımlar yapan kuruluşun kendileriyle alakası olmadığı konusunda uyarıda bulundu.
TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın, yaptığı yazılı açıklamada sosyal medyada ’Tüm Karayolu Yük Taşımacıları Federasyonu’ adıyla yer alan ve kendini sivil toplum örgütü olarak tanımlayan kuruluşun TŞOF ile hiçbir bağlantısı bulunmadığını açıkladı. Söz konusu kuruluşun gerçeği yansıtmayan paylaşımlarının kamuoyunca dikkate alınmaması gerektiğinin altını çizen Apaydın, şu ifadeleri kullandı:
“5362 sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Kanunu kapsamında kurulan Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu’nun sosyal medyada kendini sivil toplum örgütü olarak tanımlayarak ’Tüm Karayolu Yük Taşımacıları Federasyonu’ adıyla çeşitli paylaşımlar yapan ve Türkiye Karayolu Yük Taşımacıları ve Şoförleri Federasyonu’nun logosunu kullanan sözde kuruluş ile hiçbir bağı ve ilişkisi bulunmadığını tüm kamuoyunun bilgisine sunarım. Söz konusu kuruluş tarafından direkt ya da sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar, yayınlar ve duyurular Federasyonumuzu bağlamamaktadır. Bu konuda kamuoyunun bilgilendirilmesi önemle rica olunur.”


Güncel 19.03.2021 10:31:48 0

İlginizi Çekebilir

1

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

2

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

3

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

4

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

5

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi

6

Mipo Türkiye'de akıllı telefon pazarının yeni markası oldu

7

Bakan Kacır, TÜBİTAK 31. Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni'nde konuştu:

8

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Antalya'da konuştu:

9

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Antalya'da Türk Telekom'un toplantısında konuştu:

10

Çukurova 16. Kitap Fuarı'nın TEKNOFEST standına yoğun ilgi