Tuğçe Kandemir, alanı dolduranlara unutulmaz bir gece yaşattı

Tuğçe Kandemir, alanı dolduranlara unutulmaz bir gece yaşattı

Tuğçe Kandemir, alanı dolduranlara unutulmaz bir gece yaşattı

Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen Düzce Gençlik Günleri kapsamında gerçekleştirilen konser serisinin 3. akşamında sevilen sanatçı Tuğçe Kandemir sahne aldı. Serin sonbahar akşamını Tuğçe Kandemir’in şarkıları ısıttı.
Düzce Belediyesi tarafından organize edilen Düzce Gençlik Günleri doludizgin devam ediyor. Anıtpark meydanını hınca hınç dolduran kalabalığın yoğun tezahüratlarıyla sahneye çıkan pop sanatçısı Tuğçe Kandemir, kendi şarkılarını ve tüm Türkiye’nin sevdiği şarkıları Düzcelilerle birlikte seslendirdi. Alanı dolduran Düzcelilerin enerjisine hayran kaldığını söyleyen Kandemir, müzikseverleri şarkılarıyla coşturdu.

“Konserlerin devamı gelecek”
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, sonbaharı konserlerle karşılayan Düzcelilere şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşatan Tuğçe Kandemir’e plaket ve çiçek takdim etti. Gençlere de seslenen Özlü, “Sizler için bu konserleri yapıyoruz. Sizler mutlu olun ve eğlenin. Konserlerimiz devam edecek” ifadelerinde bulundu.
Düzce Gençlik Günleri dördüncü gününde Karadeniz müziğinin sevilen ismi Ekin Uzunlar Düzcelilerle bir araya gelecek.


Güncel 14.10.2022 03:40:15 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da 26 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı

2

Antalya Ticaret Borsası Başkanı Çandır, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

3

Antalya'da tarihi eser niteliğinde 3 kitap ve 18 obje ele geçirildi

4

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hacısüleyman, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

5

Adana'da adaptasyon yeteneği ve lif kalitesi yüksek yeni pamuk çeşidi geliştirildi

6

Antalya'da eşinden boşanan kişi 8 kurban kestirdi

7

Gelidonya Feneri denizcilere ışık olmayı sürdürüyor

8

Jandarmanın durdurduğu TIR’ın dorsesinden 1 milyon 600 bin makaron çıktı

9

Osmaniye Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti görevine başladı

10

Antalya'da üreticiler seralarda zirai don nöbeti tutuyor