TÜGVA “Yaz Okulu Kapanış Programı” gerçekleştirdi

TÜGVA “Yaz Okulu Kapanış Programı” gerçekleştirdi

TÜGVA “Yaz Okulu Kapanış Programı” gerçekleştirdi

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İl Temsilciliği tarafından “Yaz Okulu Kapanış Programı” gerçekleştirirken program boyunca başarılı olan gençlere hediyeler dağıtıldı.
TÜGVA Eskişehir İl Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen " Yaz Okulu Kapanış Programı” İstiklal Marşının okunması ile başladı. Program, yaz okulunda yapılan etkinliklerin video gösterimi ile devam etti.
TÜGVA Eskişehir İl Temsilcisi Ramazan Anıl, yaz okulunda başarılı olan gençlere hediyelerini dağıttı. Anıl yaptığı konuşmada, her sene yaz okullarımıza olan ilginin arttığını belirterek veliler, öğrenciler ve onlara ileriye taşıyacak öğretmenlere teşekkür etti.
Program bitiminde veliler bir aile ortamı gibi birbirleri ve TÜGVA Eskişehir İl temsilcisi ve gönüllü gençler ile birlikte fotoğraf çekmeleri dikkatlerden kaçmadı.


Güncel 8.08.2022 17:34:34 0

İlginizi Çekebilir

1

Futbol: Trendyol Süper Lig

2

Isparta'da motosikletliler bağrağa saygı sürüşü yaptı

3

Hatayspor-Ümraniyespor maçının ardından

4

GÜNCELLEME - Kahramanmaraş'ta köprüden düşen otomobildeki 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

5

Mersin'de çocuklar Toros Dağları'ndan getirilen karla eğlendi

6

Hatay'da sanayi sitesinde çıkan yangın kontrol altına alındı

7

Saimbeyli ilçesinde kar şöleni düzenlendi

8

Futbol: Trendyol 1. Lig

9

Kar yağışıyla beyaza bürünen Sertavul Yaylası dronla görüntülendi

10

Sanal kumar oyunları çocukları hedef alıyor