“Tüketirken Tükendik” eTwinning projesine Eskişehir de katıldı

“Tüketirken Tükendik” eTwinning projesine Eskişehir de katıldı

“Tüketirken Tükendik” eTwinning projesine Eskişehir de katıldı

Kuruculuğunu Ankara Keçiören ilçesi Fevziatlıoğlu İlkokulundan Behiye Huyugüzel ve Mecidiye İlkokulundan Ayşe Türkoğlu öğretmenlerinin yaptığı “Tüketirken Tükendik” eTwinning projesine; Eskişehir de katıldı.
Eskişehir Halil Yasin İlkokulundan Fethi Sürücü ve İhsan Volkan Özkan, Manisa’dan Halil Mandacı İlkokulu Elif Aydemir, Şanlıurfa Prof. Abdülkadir Karahan İlkokulundan Hilmi Murat Peker, Yalova Hüseyin Alkaş İlkokulundan Özge Sabaz, Tokat Zile Melik Gazi İlkokulundan Nihal Doğanay ve Romanya’dan Murgıla Rita, Makedonya’dan ise Zaklına Stojanovska destek vererek sosyal bir projeye imza attılar.
Proje ekibinde yer alan Eskişehir Halil Yasin İlkokulu öğrencileri sınıf öğretmenleri Fethi Sürücü ve İhsan Volkan Özkan rehberliğinde atık malzemelerden yaptıkları kumbaralarında biriktirdikleri harçlıkları sosyal proje kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu bu günlerde sokak hayvanları aç kalmasın diye aldıkları mamalarla yanlarına kadar giderek onları elleriyle beslediler.


Güncel 10.05.2021 13:00:39 0

İlginizi Çekebilir

1

Deniz Feneri Derneği Akdeniz Temsilciliği Antalya'da iftar programı düzenledi

2

Antalya'nın fethinin yıl dönümünde MSB Mehteran Birliği Konser verdi

3

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ Adana'da partisinin iftar programına katıldı

4

Hatay'da iki kamyonun çarpıştığı kazada 1 kişi öldü

5

Antalya'da atık lastiklerden yapılacak inovatif ürünlerin AR-GE projesi tanıtıldı

6

Konyaaltı'da sporseverler yoga derslerinde buluştu

7

Albaraka Türk, EBRD'nin Dış Ticareti Destekleme Programı'na katıldı

8

Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Yıldırım, Kaymakam Güneş'i ziyaret etti

9

Şipal, MÜSİAD İl Temsilcisi Olarak Atandı

10

Adana'da Seyhan Yeşilay Danışmanlık Merkezi açıldı