Tunceli’de yaptırılacak 250 konut için kura çekimi gerçekleştirildi

Tunceli’de yaptırılacak 250 konut için kura çekimi gerçekleştirildi

Tunceli’de yaptırılacak 250 konut için kura çekimi gerçekleştirildi

Tunceli’de ‘Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Sosyal Konut Projesi’ çerçevesinde inşa edilecek olan 250 konutun kura çekimi gerçekleştirildi.
Tunceli’de ‘Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Sosyal Konut Projesi’ çerçevesinde il merkezi, Mazgirt ve Hozat ilçesinde yapılacak olan 250 konut için Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda kura çekimi gerçekleştirildi. Noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimine Vali Mehmet Ali Özkan, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Önder Yurdakul, kurum amirleri ve başvuru sahipleri katıldı.
Kura çekimi hakkında bilgi veren Vali Mehmet Ali Özkan, “Himayelerinden dolayı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımıza, TOKİ Başkanlığımıza vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum” dedi.
Vali Özkan’ın konuşmasının ardından yüzde 5’i engelli, yüzde 5’i şehit ailesi, yüzde 20’si emekli, yüzde 20’si genç ve yüzde 50’si de diğer vatandaşlara ayrılan 250 konutun kura çekimi gerçekleştirildi.
Proje ile Tunceli merkezde 93, Hozat’ta 89 ve Mazgirt ilçesinde de 68 konut inşa edileceği bildirildi.


Güncel 22.11.2022 14:47:25 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da 26 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı

2

Antalya Ticaret Borsası Başkanı Çandır, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

3

Antalya'da tarihi eser niteliğinde 3 kitap ve 18 obje ele geçirildi

4

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hacısüleyman, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

5

Adana'da adaptasyon yeteneği ve lif kalitesi yüksek yeni pamuk çeşidi geliştirildi

6

Antalya'da eşinden boşanan kişi 8 kurban kestirdi

7

Gelidonya Feneri denizcilere ışık olmayı sürdürüyor

8

Jandarmanın durdurduğu TIR’ın dorsesinden 1 milyon 600 bin makaron çıktı

9

Osmaniye Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti görevine başladı

10

Antalya'da üreticiler seralarda zirai don nöbeti tutuyor