Turgutlu Belediyesi farklı noktalarda çalışmalarını sürdürüyor

Turgutlu Belediyesi farklı noktalarda çalışmalarını sürdürüyor

Turgutlu Belediyesi farklı noktalarda çalışmalarını sürdürüyor

Kentin birçok noktasında yaz kış demeden çalışan Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin ağaçlandırma, yol kaldırma ve tadilat çalışmaları aralıksız sürüyor.
Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Yıldırım Mahallesi Özyiğit Sokakta yol kaldırma ve yenileme çalışmalarına başlandı. Kervanyolu ile birlikte Avar, Semerkant, Çözüm, Göktürk, Kızılcık, Uzunyol, Pehlivan, Akdemir, Yaylalıkapı ve Savaş Sokaklarda parke tamiratlarını tamamlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Hanımeli Sokak ve Akbaş Sokakta parke tamiratlarına devam ediyor.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise Ergenekon Mahallesi Biçer Sokakta ağaçlandırma çalışmalarını tamamladı.
Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan ise yapılan çalışmalarla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz hiç durmadan Turgutlu’muz için çalışmaya, vatandaşlarımız için hizmet etmeye devam ediyor. Kentimizin farklı noktalarında hemşehrilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımızı ara vermeden sürdüreceğiz. Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim.”


Güncel 25.01.2022 16:05:54 0

İlginizi Çekebilir

1

Yıldız Holding'den Türkiye Gastronomi Liseleri Projesi'ne destek

2

Mersin'de çıkan yangında evi kullanılamaz hale gelen kişi otele yerleştirildi

3

4. Fotoğraf ve Videografi Zirvesi Antalya'da başladı

4

Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Doru, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

5

Antalya'da suda yetiştirilen laleler iç piyasada yoğun talep görüyor

6

Akademisyen ve öğrenciler dondurucu soğukta buzla kaplı Çıldır Gölü'ne daldı

7

Hatay'da zeytinyağı tenekelerine gizlenmiş 100 bin uyuşturucu hap ele geçirildi

8

Hatayspor, 3 futbolcu transfer etti

9

Octopus, Barcelona'da perakende sektörü için 4 yeni yapay zeka modülünü tanıttı

10

Mersin'de "Müziğin Sonsuzluğunda Yarım Kalan Bir Beste: Laçin Akyol" konseri verildi