Turgutlusporlu futbolcular moral depoladı

Turgutlusporlu futbolcular moral depoladı

Turgutlusporlu futbolcular moral depoladı

TFF 3. Lig 2. Grup 32. hafta maçında pazar günü deplasmanda Kuşadasıspor ile karşılaşacak olan Turgutlusporlu futbolcular ve teknik ekip, başkana ait Kafe Restaurant’ta moral depoladı.
Düzenlenen kahvaltıya Kulüp Başkanı Gökhan Akın, Başkan Yardımcısı Ercan Hızal, As Başkan Emrullah Artık, Genel Sekreter Fatih Hızal, Muhasip Üye Yusuf Aykut, Basın Sözcüsü Zaim Hasan Göncü, Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Yasak, Altyapı Sorumlusu Saim Gürer, teknik heyet, futbolcular ve kulüp personeli katıldı.
Kahvaltıda kısa bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Gökhan Akın, "Yarın deplasmanda oynayacağınız Kuşadasıspor maçında sizlere başarılar diliyorum. Camiamızı mutlu edecek bir sonuçla sahadan ayrılacağınıza cani gönülden inanıyorum" dedi.

"Kazanmak için savaşacağız"
Teknik Direktör Doğan Engin de maç öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Kahvaltı dolayısıyla Başkan Gökhan Akın ve yönetim kuruluna teşekkür eden Engin, "Önümüzde Kuşadasıspor maçı var. İyi durumdayız. İyi hazırlandık. Bu karşılaşmada da kazanarak ligdeki çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Kaliteli oyun ve iyi mücadele edip, kazanmak için savaşacağız" diye konuştu.


Spor 6.05.2023 15:56:37 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME - Osmaniye'de piliç kesimhanesinde çıkan yangına müdahale ediliyor

2

Osmaniye'de piliç kesimhanesinde çıkan yangına müdahale ediliyor

3

Adana'da kaybolan kadın için arama çalışması başlatıldı

4

Kahramanmaraş'ta silahlı kavgada 1 kişi ağır yaralandı

5

Hatay'da çocuklar için teravih namazı sonrası etkinlik düzenlendi

6

Amed Sportif Faaliyetler-Serikspor maçının ardından

7

Milli judoculardan Ümitler Avrupa Kupası'nda 2 madalya

8

Antalya'da evde çıkan yangın hasara neden oldu

9

Antalya'da ağaca çarpan otomobildeki 2 kişi öldü

10

Hatay'da uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 5 şüpheli tutuklandı