Turizm merkezlerinde normalleşme sürecinin ilk kısıtlamasız pazar gününde sahillerde yoğunluk oluştu

Turizm merkezlerinde normalleşme sürecinin ilk kısıtlamasız pazar gününde sahillerde yoğunluk oluştu

Turizm merkezlerinde normalleşme sürecinin ilk kısıtlamasız pazar gününde sahillerde yoğunluk oluştu

ANTALYA (AA) - Antalya ve Muğla'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını tedbirleri kapsamında uygulanan normalleşme sürecinin kısıtlamasız ilk pazar gününde ünlü sahillerde yoğunluk yaşandı.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, "turizmin başkenti" Antalya'da hava sıcaklığı öğle saatlerinde 34 derece olarak ölçüldü.

Antalyalılar ve tatilciler kısıtlamasız ilk pazar gününde kentteki ünlü Konyaaltı, Lara ve Sarısu plajlarında yoğunluk oluşturdu.

Plaj şemsiyeleriyle güneşten korunmaya çalışan tatilciler, sık sık denize girerek serinlemeye çalıştı.

Bazı tatilciler ise kıyıdaki palmiye ağaçlarının altında yürüyüş yaptı, bisiklet sürdü.

Topçam ve Çaltıcak gibi denize yakın mesire alanlarında da uzun araç kuyrukları oluştu.

Muğla'nın turistik ilçeleri Fethiye, Bodrum, Marmaris ve Datça'da da sahillerde yoğunluk dikkati çekti.

Fethiye'de hava sıcaklığı 34, deniz suyu sıcaklığı 26 dereceyi buldu. Ölüdeniz Mahallesi'ndeki Belcekız ve Kumburnu plajlarında vatandaşlar ve yabancı turistler, denizde yüzüp kumsalda güneşlendi.

Marmaris'te ise Belediye Halk Plajı, Uzunyalı, Turunç ve İçmeler sahillerinde tatilcilerden bazıları denizde yüzerken, bazıları da su sporları yaptı.

Gözde turizm merkezi Bodrum'da da Gümbet, Bitez, Kumbahçe ve Paşatarlası plajlarında tatilciler deniz, kum ve güneşin tadını çıkardı.



Bölgeden 4.07.2021 14:04:35 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de denizi kirleten gemiye 13 milyon 187 bin lira ceza kesildi

2

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar Hatay'da öğrencilerle iftar yaptı

3

Hatay'da zincirleme trafik kazasında 5 araçta hasar oluştu

4

AK Parti Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy iftar programına katıldı

5

Basketbol: 14 Yaş Altı Anadolu Şampiyonası

6

Alanya'da otelde çıkan yangın söndürüldü

7

Antalya'da devlet korumasındaki 10 çocuk koruyucu aileleriyle buluştu

8

Manavgat'ta minik ellerden örnek dayanışma

9

Akbank'tan açık bankacılıkta tek ekran dönemi

10

Hatay'da devrilen vincin sürücüsü yaralandı