Türk Kızılay Kahramanmaraş'ta aşure dağıttı

Türk Kızılay Kahramanmaraş

Türk Kızılay Kahramanmaraş'ta aşure dağıttı

KAHRAMANMARA - Türk Kızılay Kahramanmaraş Şubesi tarafından muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikram edildi.

Türk Kızılay Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Mustafa Edip Çelik, kurum binası önünde düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, yaklaşık bin kişilik aşure ikramı gerçekleştirdiklerini söyledi.

Türk Kızılay'ı olarak yardıma muhtaç vatandaşlara yardım etmeye ve paylaşım ruhunu öne çıkarmaya devam edeceklerini ifade eden Çelik, "Birlik ve beraberliğimizin bir simgesi olan bir programı daha gerçekleştirdik. Tarih boyunca muharrem ayı zorlukları aşmanın bir timsali olmuştur. Nasıl ki aşurede farklı tatların bir araya gelmesiyle lezzet ortaya çıkıyor, bizler de millet olarak farklılıklarımızla birlikteyiz ve daha güçlüyüz."dedi.

Programa, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi (KİÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Bakan, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, AK Parti İl Başkanı Muhammed Burak Gül ile vatandaşlar katıldı.



Yurt Dünya 14.07.2025 15:41:23 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da "İskenderun Gastronomi ve Yeni Yıl Şenliği" sürüyor

2

Hatay'da seyir halindeki otomobilde çıkan yangın söndürüldü

3

Hatay'da Ortodoks Kilisesi'nde geleneksel Noel hediyeleri dağıtıldı

4

Adana'da Kıbrıs gazisi Ramazan Kula'nın cenazesi defnedildi

5

Feke ilçesinde köy tipi afet konutlarının yapımı sürüyor

6

Antalya'da coğrafi işaret başvurusu yapılan Döşemealtı kabağı tanıtıldı

7

Mersin'de motosikletin yayalara çarptığı kazada 3 kişi yaralandı

8

Adana'da çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

9

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

10

Adana'da çevre gönüllüleri Seyhan Nehri'nin çevresindeki atıkları topladı