Türk Kızılay Kahramanmaraş'ta okulları afet ve acil durumlara hazırlıyor

Türk Kızılay Kahramanmaraş

Türk Kızılay Kahramanmaraş'ta okulları afet ve acil durumlara hazırlıyor

KAHRAMANMARAŞ - Türk Kızılay, 6 Şubat 2023'teki depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta okulların afet ve acil durum hazırlıklarını güçlendirmek amacıyla çalışma başlattı.

Türk Kızılay Kahramanmaraş Toplumsal Hizmet Merkezince yürütülen "Okulumda Kızılay Var" projesi kapsamında afetlere karşı güvenlik ihtiyaçları belirlenen Baydemirli Ortaokulu'nun eksikleri giderildi ve malzemelerin kurulumu yapıldı.

Merkezden yapılan yazılı açıklamada, tüm okulların afet ve acil durumlara hazırlıklı hale gelmesinin ve öğrencilerin güvenliğinin sağlanmasının hedeflendiği belirtildi.

Açıklamada, "Öğrencilerimizin güvenliği ve sağlığı bizim önceliğimizdir. Bu doğrultuda Baydemirli Ortaokulu'nda gerçekleştirdiğimiz bu kurulum çalışmaları ile olası afet ve acil durumlara karşı hazırlıklı olmayı amaçlıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın güvenli ve sağlıklı bir ortamda eğitim almalarını sağlamak için çalışmalarımıza devam edeceğiz." ifadeleri kullanıldı.





Yurt Dünya 25.07.2024 19:28:59 0

İlginizi Çekebilir

1

Alanyaspor, Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı

2

Burdur'da otomobilin çarptığı yaya yaralandı

3

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütcü güven tazeledi

4

Aston Martin Türkiye'den İstanbul'da özel sürüş etkinliği

5

Adana'da 2 tırın çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

6

Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi Dağlı'ya ödül verildi

7

Kepez'de Meme Kanseri Farkındalık Eğitimi düzenlendi

8

17 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Hindistan'ı 1-0 yendi

9

Manavgat Cumhuriyet Başsavcısı Selimefendigil, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Mersin'de çöp biriktirilen evden ruhsatsız silah ve 115 bin lira çıktı