Türk Telekom Eurocup ikincisi

Türk Telekom Eurocup ikincisi

Türk Telekom Eurocup ikincisi

7Days Eurocup final maçında Türk Telekom, ev sahibi İspanya ekibi Gran Canaria ile karşılaştığı mücadeleden 71-67 mağlup ayrılarak ikinci oldu.
Türk Telekom, 7Days Eurocup final maçında konuk olduğu İspanya ekibi Gran Canaria’ya 71-67 mağlup oldu. Mücadelenin ilk dakikalarında her iki takım da karşılıklı sayılarla başlarken, periyodun ilk 5 dakikası 17-12 Gran Canaria’nın üstünlüğüyle geçti. Grant, Bouteille, Taylor ve Jones’in sayılarına, Brussino, Balcerowski, Slaughter ve Albicy ile karşılık veren Gran Canaria, karşılaşmanın ilk periyodunu 29-23 önde tamamladı.
İkinci periyotta her iki takım da daha çok savunma ağırlıklı oynarken, periyodun ilk 3 dakikası iki takım toplam 3 sayı atabildi. Bu dakikanın ardından Shurna ile 9, Balcerowski ile 4 sayı bulan Gran Canaria, aradaki farkı 20 sayıya çıkartarak skoru 44-24’e getirdi. Türk Telekom, Bouteille ile bulduğu 2 üçlükle farkı azaltmaya çalışsa da Gran Canaria, Slaughter ve Shurna’nın sayılarıyla farkı korudu. Gran Canaria soyunma odasına 50-33 önde gitti.
Üçüncü çeyrekte daha etkili olan Türk Telekom, Jones ve Grant’in sayılarıyla periyodun bitimine 3 dakika 38 saniye kala aradaki farkı 8 sayıya kadar (55-47) indirdi. Bu dakikanın ardından Inglis ve Albicy ile bulduğu sayılarla farkın azalmasını engellemeye çalışan Gran Canaria’ya, Sestina, Jones ve Bouteille karşılık veren Türk Telekom, farkı 6 sayıya (61-55) indirdi. Mücadelenin üçüncü periyodu 61-55 Gran Canaria’nın üstünlüğüyle tamamlandı.
Final periyoduna etkili başlayan Türk Telekom, Sestina, Grant ve Mehmet Yağmur’un sayılarıyla mücadelenin bitimine 5 dakika kala farkı 2 sayıya kadar (64-62) indirdi. Bu dakikadan sonra her iki takım da zor sayı bulurken, son anlarda istediği oyunu yansıtamayan Türk Telekom, mücadeleyi 71-67 kaybederek, organizasyonu ikinci olarak tamamladı.


Spor 4.05.2023 01:01:51 0
Anahtar Kelimeler: türk telekom eurocup ikincisi

İlginizi Çekebilir

1

Alanyaspor, İstanbulspor maçının hazırlıklarını sürdürdü

2

Adana Demirspor-Galatasaray maçının ardından

3

Adana Demirspor sahasında Galatasaray'a 3-0 yenildi

4

Adana Demirspor Galatasaray maçından önemli anlar

5

AKRA Gran Fondo Antalya'nın tanıtım toplantısı yapıldı

6

Çukurova Basketbol Kulübünün adı, logosu ve temsil renkleri değişti

7

Alanya'da Dünya Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası'nın 1. etabı başladı

8

Kempo IKF Dünya Şampiyonası, Antalya'da başladı

9

Eskrimde Uluslararası Çocuk Kupası, Antalya'da başladı

10

Hatayspor, Başakşehir maçının hazırlıklarını sürdürdü