Türk Telekom Eurocup ikincisi

Türk Telekom Eurocup ikincisi

Türk Telekom Eurocup ikincisi

7Days Eurocup final maçında Türk Telekom, ev sahibi İspanya ekibi Gran Canaria ile karşılaştığı mücadeleden 71-67 mağlup ayrılarak ikinci oldu.
Türk Telekom, 7Days Eurocup final maçında konuk olduğu İspanya ekibi Gran Canaria’ya 71-67 mağlup oldu. Mücadelenin ilk dakikalarında her iki takım da karşılıklı sayılarla başlarken, periyodun ilk 5 dakikası 17-12 Gran Canaria’nın üstünlüğüyle geçti. Grant, Bouteille, Taylor ve Jones’in sayılarına, Brussino, Balcerowski, Slaughter ve Albicy ile karşılık veren Gran Canaria, karşılaşmanın ilk periyodunu 29-23 önde tamamladı.
İkinci periyotta her iki takım da daha çok savunma ağırlıklı oynarken, periyodun ilk 3 dakikası iki takım toplam 3 sayı atabildi. Bu dakikanın ardından Shurna ile 9, Balcerowski ile 4 sayı bulan Gran Canaria, aradaki farkı 20 sayıya çıkartarak skoru 44-24’e getirdi. Türk Telekom, Bouteille ile bulduğu 2 üçlükle farkı azaltmaya çalışsa da Gran Canaria, Slaughter ve Shurna’nın sayılarıyla farkı korudu. Gran Canaria soyunma odasına 50-33 önde gitti.
Üçüncü çeyrekte daha etkili olan Türk Telekom, Jones ve Grant’in sayılarıyla periyodun bitimine 3 dakika 38 saniye kala aradaki farkı 8 sayıya kadar (55-47) indirdi. Bu dakikanın ardından Inglis ve Albicy ile bulduğu sayılarla farkın azalmasını engellemeye çalışan Gran Canaria’ya, Sestina, Jones ve Bouteille karşılık veren Türk Telekom, farkı 6 sayıya (61-55) indirdi. Mücadelenin üçüncü periyodu 61-55 Gran Canaria’nın üstünlüğüyle tamamlandı.
Final periyoduna etkili başlayan Türk Telekom, Sestina, Grant ve Mehmet Yağmur’un sayılarıyla mücadelenin bitimine 5 dakika kala farkı 2 sayıya kadar (64-62) indirdi. Bu dakikadan sonra her iki takım da zor sayı bulurken, son anlarda istediği oyunu yansıtamayan Türk Telekom, mücadeleyi 71-67 kaybederek, organizasyonu ikinci olarak tamamladı.


Spor 4.05.2023 01:01:51 0
Anahtar Kelimeler: türk telekom eurocup ikincisi

İlginizi Çekebilir

1

AKM'de "Erişilebilir Tiyatro" yeni sezonda da devam ediyor

2

Sahte TOKİ siteleriyle 23 milyon TL vurgun: 19 şüpheli yakalandı

3

Alanya Belediyespor'da hedef CEV Kupası'nda tur atlamak

4

Kahramanmaraş'ın Germanicia mozaikleri kadınların emeğiyle yeniden hayat buluyor

5

Devlet desteğiyle besiciliğe başlayan veteriner, babasının emanetine de sahip çıkıyor

6

Daikin'den "360 Derece Ev Konforu Yaklaşımı"

7

Watsons Türkiye 20. yılını etkinliklerle kutladı

8

ÜNLÜ Portföy'de üst düzey atama

9

Seyhan Baraj Gölü kıyısındaki kaçak yapıların tahliyesi sırasında gerginlik yaşandı

10

Mersin'de ilkokul öğretmenin eşinin adına yaptırdığı kütüphane açıldı