Turkcell Akademi’nin fark yaratan programlarına uluslararası iki ödül

Turkcell Akademi’nin fark yaratan programlarına uluslararası iki ödül

Turkcell Akademi’nin fark yaratan programlarına uluslararası iki ödül

ISTANBUL (AA) - Turkcell Akademi’nin finansal gelisim ve liderlik odakli iki egitimi, dünyanin en prestijli kurumsal organizasyonlarindan Brandon Hall Excellence Awards’ta iki ayri ödüle layik bulundu.

Turkcell açiklamasina göre, egitimde firsat esitligi ve insana yatirim ilkeleri dogrultusunda fark yaratan programlar hayata geçiren Turkcell Akademi, dünya çapinda prestijli ödüller kazanmaya devam ediyor.

Çalisanlarini gelecegin yetkinliklerine hazirlamayi hedefleyen Turkcell Akademi, tüm sirket içerisinde kendini gelistirmek isteyen her seviye çalisan için hazirladigi Finans Master Programi ve sirket içerisinde degerlendirme süreçlerini basariyla geçmis yüksek potansiyeli olan çalisanlara hazirladigi YUPO Gelisim Programi ile dünyanin en saygin otoritelerinden biri kabul edilen Brandon Hall Excellence Awards’tan altin ve gümüs olmak üzere iki ayri ödülle döndü.

- Finans Master Programi’na altin ödül


Turkcell Akademi, Türkiye’nin en kapsamli kurum içi finans gelisim programi Finans Master (Finance Masters) ile En Iyi Essiz Yenilikçi Ögrenme ve Gelisim Programi (Best Unique or Innovative Learning and Development Program) kategorisinde altin ödülün sahibi oldu. Turkcell çalisanlari için hazirlanmis olan 100 saatlik Finans Master egitim programinda finans hakkinda her konuyu ulusal ve uluslararasi alanda isim yapmis uzman egitmenler anlatiyor.

Egitim süresince isin teorisinden pratigine, temel prensiplerinden dijital finans alanina kadar birçok alanda dersler veriliyor. Departman ve pozisyon ayrimi olmadan tüm Turkcell çalisanlarinin katilabildigi Finans Master Programi ile çalisanlarin, müsteri ihtiyaçlarini en iyi sekilde anlamasi ve onlarin dijital yolculugunda finansal hizmetlere erisimini kolaylastirmasi amaçlaniyor.

- Gümüs ödülün sahibi YUPO oldu

Turkcell Akademi’nin, ayirt edici yetenekleri olan, bu yeteneklerini yüksek performansa dönüstüren ve bu çalisanlarin gelisimine yönelik hazirladigi YUPO (Yüksek Potansiyel Gelisim Programi) Yüksek Potansiyelli Çalisanlar için Hazirlanmis En Iyi Liderlik ve Gelisim Programi (Best Advance in High Potential Leadership) kategorisinde, Yüksek Potansiyelli Çalisanlarin Gelisimine Yeni Bir Yaklasim (A New Approach to Developing High Potentials) basligi ile gümüs ödülün sahibi oldu.

Turkcell bünyesinde 693 YUPO için hazirlanan program ile is süreçleri tasarlanirken insan odakli yaklasimin benimsenmesi ve yeni is modellerinde gelisim saglanmasi, gelecegin trendlerini yakalayarak bu dogrultuda islerin sekillendirilmesi amaçlaniyor. Yaklasik bir yila yayilan YUPO Gelisim Programi, blended learning (karma ögrenme) yaklasimi dogrultusunda çesitli workshoplar, online egitimler, keynote oturumlari ve vaka çalismalari ile YUPO’lara özel olarak sunuluyor.


- "Ülkemizi uluslararasi arenada en iyi sekilde temsil etmeye devam edecegiz"


Turkcell Akademi Genel Müdürü Banu Isçi Sezen, fark yaratan egitim ve gelisim çözümleri üretmenin Turkcell’in stratejik hedefleri arasinda oldugunu belirterek, sunlari kaydetti:

"Türkiye’nin dijital öncüsü Turkcell’in sundugu teknoloji ve bilgi birikimini, egitim alaninda dünyaya örnek olacak bir formatla Turkcell Akademi çatisi altinda çalisanlarimiza sunuyoruz. Dünyanin ve Türkiye’nin önde gelen isimleriyle; çalisanlarimizin vizyonunu genisletmek, kariyerlerine uzmanlik katmak ve onlarin kisisel yasamlarinda fark yaratmalarini saglamak için birçok basarili program gelistirdik.

Bu programlar da yillardir uluslararasi alanda göze çarpiyor ve ödüllendiriliyor. Fark yaratan iki programimiz; Finans Master Programi ve hayata yeni geçirdigimiz YUPO Gelisim Programi ile ödüle layik görülmek bizim için çok gurur verici.

Hazirladigimiz farkli egitim yolculuklari, ekosistemimizde yer alan birçok sirketin de ilgisini çekiyor, bilgi birikimimizi ve egitimde dijital dönüsüm deneyimlerimizi paylasmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Her zaman oldugu gibi bundan sonra da yaptigimiz yatirimlarla teknolojiyi firsata çevirmeye ve Turkcell Akademi ile ülkemizi uluslararasi arenada en iyi sekilde temsil etmeye devam edecegiz."



Yurt Dünya 29.08.2020 10:33:31 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de limon yüklü kamyonun devrilmesi sonucu 6 kişi yaralandı

2

Adana'da trafik ışıklarına ve 2 araca çarpan otomobildeki 3 kişi yaralandı

3

Antalya-Fethiye-Burdur kara yolunda bayram tatili dönüşü trafik yoğunluğu başladı

4

GÜNCELLEME - Adana'da bir kişi karısını, kayınpederini, kayınvalidesini ve kayınbiraderini öldürdü

5

Isparta’da motosiklet ile otomobilin çarpışma anı güvenlik kamerasına yansıdı

6

Hatay'da sıcak havadan bunalanlar Harbiye Şelalesi'nde serinledi

7

Adana'da bir kişi karısını, kayınpederini, kayınvalidesini ve kayınbiraderini öldürdü

8

Hatay'da dron destekli trafik denetimi yapıldı

9

Mersin'de trafoda çıkan yangın söndürüldü

10

Antalya’da otluk alanda çıkan yangın söndürüldü