Tarih: 02.09.2024 12:16

Turkcell Superonline abonelerinin internet hızı yükselecek

Facebook Twitter Linked-in

İSTANBUL - Turkcell, 30'uncu yıl dönümü kapsamında, fiber altyapısından faydalanan yaklaşık 2,3 milyon kullanıcısına sunduğu ev interneti hızını 1000 mbps'ye kadar çıkaracak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, fiber internet kullanan Turkcell Superonline aboneleri, herhangi bir başvuru yapmadan ve tarifeleri değişmeden 1-30 Eylül tarihlerinde 1000 mbps'ye varan yüksek hızlı internet deneyimi yaşayacak.

Hız yükseltme için Turkcell Superonline fiber abonelerinin herhangi bir işlem yapması gerekmeyecek. İnternet hızı 1 ay süreyle, ücretsiz şekilde tarife değişmeden altyapının desteklemesi durumunda 1000 mbps'ye kadar otomatik olarak yükselecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Genel Müdürü Ali Taha Koç, altyapı yatırımlarıyla kullanıcılara en hızlı ve iyi internet deneyimini sunmak için çalıştıklarını vurguladı.

Koç, "Ülkemizin dijital geleceği için teknoloji ve altyapı yatırımlarımızı aralıksız sürdürüyoruz. En ileri teknolojilerle güçlendirdiğimiz fiber altyapımız ile bugün 2,3 milyon kullanıcıya fiber internet hizmeti sağlıyoruz. 30'uncu yılımızda da teknoloji liderliğimizi sürdürerek Superonline'ın ışık hızındaki fiber internet deneyimini tüm kullanıcılarımıza yaşatacağız. Turkcell'in 30'uncu yılını müşterilerimizle birlikte kutlamaya devam edeceğiz."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —