Turkcell'den evlere 200 mbps hızla limitsiz fiber

Turkcell

Turkcell'den evlere 200 mbps hızla limitsiz fiber

ISTANBUL (AA) - Turkcell, baslattigi Fiber Hiz Senligi kampanyasi kapsaminda müsterilerine 200 mbps hizla limitsiz fiber internet hizmeti sunuyor.

Turkcell'den yapilan açiklamaya göre, sirket pandemi günlerinde evde egitim, eglence ve is hayatina destek vermeyi sürdürüyor.

Bu dogrultuda sirket, son dönemde gerçeklestirdigi yatirimlarla fiber altyapisini genisletirken, kullanicilarina 200 mbps hizinda limitsiz internet saglayacak.

Kullanicilar, evlerde internete baglanan cihaz sayisinin arttigi, uzaktan egitimden video konferansa, film izlemeden online oyun oynamaya kadar çok sayida aktivitenin internet üzerinden yapildigi son dönemde, Turkcell'in özel ayricaliklar ve firsatlarla sundugu bu paketten 149,90 liradan faydalanabilecek.

Fiber Hiz Senligi kampanyasi kapsaminda müsterilere ayrica, 129,90 liradan "100 mbps limitsiz internet", 149,90 liradan "100 mbps limitsiz internet ve TV " ve yine 149,90 liradan "100 mbps limitsiz internet ve Samsung Buds kulaklik" olmak üzere 3 farkli paket seçenegi daha sunuluyor.


- "Türkiye'de evleri fiberle tanistiran ilk operatörüz"


Açiklamada görüslerine yer verilen Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardimcisi Alper Ergenekon, pandemi sürecinde insanlarin evlerinde daha fazla vakit geçirdiklerini ve bu süre zarfinda daha hizli internet hizmetine ihtiyaç duyduklarini ifade etti.

Turkcell olarak Türkiye'de evleri fiberle tanistiran ilk operatör olduklarini vurgulayan Ergenekon, sunlari kaydetti:

"Sadece binaya degil evlerin içine kadar götürdügümüz fiber ile müsterilerimize en iyi hizmeti vermek için çalismalarimizi hiz kesmeden sürdürüyoruz. Gün içerisinde internet talebinin artik belirli saatlere degil tüm güne yayildigini görüyoruz. Evde ayni anda internet kullanan kisi sayisinin artmasiyla birlikte müsterilerimiz de çoklu kullanimi karsilamak için daha yüksek hizlarda internete ihtiyaç duyar hale geldi. Turkcell olarak simdi de üstün fiber altyapimizla hayata geçirdigimiz 200 mbps limitsiz interneti kullanicilarimizin hizmetine sunuyoruz. Kullanicilarimiz 200 mbps limitsiz internetle büyük boyutlu dosyalari kisa sürede indirebilirken, görüntülü toplantilardan, online egitime kadar birçok süreci farkli cihazlardan ayni anda daha kolay yapabilecek."



Yurt Dünya 2.10.2020 14:31:15 0

İlginizi Çekebilir

1

Alanya'da otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

2

GÜNCELLEME - Antalya'da çıkan orman yangını kontrol altına alındı

3

Mersin'de 2 kişinin öldüğü, 35 kişinin yaralandığı kazaya ilişkin servis otobüsü şoförü tutuklandı

4

Adana'da "Aşırılık ve Radikalleşme" projesi kapsamında 8 ülkeden 40 genç bir araya geldi

5

Kahramanmaraş'ta depremzede 300 çocuk için sünnet şöleni düzenlendi

6

Antalya'da çıkan orman yangınına müdahale ediliyor

7

Megisti-Kaş Yüzme Yarışı yapıldı

8

Hatay'da evde çıkan yangın söndürüldü

9

Mersin’de otluk ve ağaçlık alanda çıkan yangın söndürüldü

10

Gazeteci Küçükkaya'nın annesi, denizde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti