Türkeli Nakliyeciler Kooperatifi, 4. kez ‘Yılmaz’ dedi

Türkeli Nakliyeciler Kooperatifi, 4. kez ‘Yılmaz’ dedi

Türkeli Nakliyeciler Kooperatifi, 4. kez ‘Yılmaz’ dedi

Türkeli Nakliyeciler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirdi. Genel Kurulda mevcut başkan Beytullah Yılmaz, oyların tamamını alarak 4. kez başkan seçildi.
Türkeli Nakliyeciler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi salonunda gerçekleşen kongreye, Türkeli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Satı Gürel, kooperatif yönetimi ve üyeler katıldı. 2019-2020 yılı yönetim ve denetim kurulu raporları ile bilanço ve gelir-gider hesapları okunmasının ardından oy birliğiyle ibra edildi.
Gündem maddelerinden biri olan, kooperatif ortaklarının yönetim ve denetim kurulu ile ön görüşme yapmadan, kooperatif hakkında şikayette bulunan ortakların kooperatif ortaklığından çıkarılma yetkisi istendi ve oy birliğiyle ibra edildi. Yönetim ve denetim kurulu seçiminde, Türkeli Nakliyeciler Kooperatifi Beytullah Yılmaz, 4. Kez başkan seçildi. Yılmaz’ın yönetimi şu şekilde oluştu: Beytullah Yılmaz, Erol Şentürk, Sezgin Can, Sadık Ünal ve Sabri Karacan.


Güncel 28.07.2021 10:52:42 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da "Genç İletişimciler Yeşil Vatan Hatıra Ormanı" oluşturuldu

2

GÜNCELLEME 2 - Mersin'de ortaokul öğrencisi okul müdürünü tüfekle yaraladı

3

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Burdur'da AK Parti'lilerle buluştu:

4

Halkbank ve Türkiye Sigorta kadın girişimciler için güçlerini birleştirdi

5

JTI Türkiye Fabrika Liderliğine Benoit Philibert atandı

6

Mersin'in Akdeniz ilçesinde ağaçlar bakımdan geçirildi

7

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu öğrencilerle kitap okudu

8

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 68 şüpheliyi yakaladı

9

Agrotech İklim Lideri Ödülü'nün sahibi oldu

10

Hyundai Motor Türkiye Eğitimde İkinci Hayat projesiyle okullara destek oldu