Türkeli’de "Gençliğe Değer" projesi hayata geçiyor

Türkeli’de

Türkeli’de "Gençliğe Değer" projesi hayata geçiyor

Sinop’un Türkeli İlçe Müftülüğü tarafından "Gençliğe Değer" projesi için İlçe Müftülük binasının bir katı gençlik merkezine dönüştürülecek.
Diyanet İşleri Başkanlığı’nın geleceğin teminatı olan gençlere, milli ve manevi değerlerine bağlı, medeniyet perspektifine sahip, bilgi, ahlak, erdem, estetik ve ruh güzelliği, adalet ve merhamet duygularıyla yetişmelerine katkı sağlamak üzere başlattığı "Gençliğe Değer" projesi, Türkeli ilçesinde de hayata geçiyor.
Türkeli İlçe Müftüsü Halil İbrahim Kömürcü, yaptığı açıklamada, "Türkeli Müftülüğü olarak bizde hem bahse konu projeyi rahat bir şekilde icra etmek, hem de ilçemizde erkek öğrencilerimize yönelik hafızlık Kur’an Kursu olmaması nedeniyle oluşan ihtiyacı gidermek için hizmet binamızın bir katını çağımızın gereksinimleri ile uyumlu hale getirerek gençlerimizin hizmetine sunmak üzere çalışmaları başlattık" dedi.


Güncel 2.11.2021 10:38:19 0

İlginizi Çekebilir

1

Kızılay Kumluca'da 10 gün kan bağışı toplayacak

2

Düzensiz uyku çocukların fiziksel ve duygusal gelişimini olumsuz etkiliyor

3

Şehit Kıdemli Başçavuş Talat Okur'un cenazesi Hatay'da defnedildi

4

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Hatay'da temaslarda bulundu

5

Antalya'da "İl Asayiş ve Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı" yapıldı

6

Mersin'de cipin ambulansa çarpması sonucu 5 kişinin yaralandığı kaza kamerada

7

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi'nde depremde hayatını kaybedenler anıldı

8

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Adana'da konuştu:

9

Kozan'da 6 Şubat'taki depremlerde hayatını kaybedenler anıldı

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremin 133. saatinde kendilerini hayata bağlayan gönüllü ile buluştular