Türkeli’de sel hasarı

Türkeli’de sel hasarı

Türkeli’de sel hasarı

Sinop’un Türkeli ilçesinde meydana gelen selin ardından ilçenin sahil kıyısının rengi kahverengiye dönüştü.
İlçenin sanayi bölgesinde de selin yaşattığı zararlar yağışın sona ermesiyle birlikte ortaya çıktı. Çok sayıda araç sular altında kalırken, ilçenin bazı yol güzergahları da aşırı yağış sebebiyle göçtü.
İlçede Türkeli Çayı kenarındaki Yaşam ve Huzur Vadisi sosyal alanları da çayın taşması sonucu sel sularına kapıldı.
Kökünden sökülen metrelerce yükseklikte ağaçların sel sularıyla sürüklenmesi görüntülere yansıdı. Düzler köyü Yılanlık mevkiindeki beton santrali de idari bina ve çimento silosunun bulunduğu alan sel sularının arasına girdi. Yine aynı bölgede 2 kereste fabrikası, 1 halı saha selin etkisiyle büyük hasar gördü.
İlçede kaymakamlık ve belediye ekipleri, aşırı yağıştan dolayı deforme olan yollarda araçlarıyla mahsur kalan vatandaşları kurtardı. İlçenin su şebekesini besleyen su depolarında da tahribat oluşması nedeniyle belediye ekipleri ilçeye yeniden su verilmesi için çalışmalara başladı.


Yurt Dünya 12.08.2021 12:16:37 0
Anahtar Kelimeler: türkeli’de sel hasarı

İlginizi Çekebilir

1

Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Tamura Kahramanmaraş'ta ziyaretlerde bulundu

2

7. Uluslararası Mersin Maratonu başladı

3

Adana'da "4. Astronomi Gecesi" düzenlendi

4

Adana'da kamyona çarpan otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

5

Adana'da park halindeki otomobilde yaşanan patlamada 1 kişi öldü

6

Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker Kemer'de anıldı

7

Osmaniye’de mavi yumurtlayan tavukları çalan şüpheli polis tarafından yakalanıp tutuklandı

8

Antalya'da "15. Uluslararası Yeni Yıl Pazarı" açıldı

9

EMŞAV Tarsus hizmet binası açıldı

10

Mersinli şehit için oluşturulan hatıra ormanına yeni fidanlar dikildi