Türkeli’ye gelen depremzedeler için “sosyal market”

Türkeli’ye gelen depremzedeler için “sosyal market”

Türkeli’ye gelen depremzedeler için “sosyal market”

Türkeli Kaymakamlığı tarafından, Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerin ardından ilçeye gelen depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması için “sosyal market” açıldı.
Türkeli Kaymakamlığı, Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından başlattığı yardım seferberliğini, Türkeli’ye gelen afetzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması için de sürdürüyor.
Türkeli Gazi Mustafa Kemal Yatılı Bölge Okulunda kurulan “sosyal market" dahilinde, depremin ilk gününden beri yardım kampanyasına yoğun bir katılım sağlanarak destek olan Türkelililerin getirdiği yardımlar tasniflenerek, depremzedelere ulaştırılması sağlanıyor.
Türkeli Kaymakamlığı Sosyal Markette, kışlık kıyafet, ayakkabı, mont gibi her türlü giyim eşyasından, gıda malzemelerine, anne ve çocuklar için birçok eşya yer alıyor.


Güncel 21.02.2023 16:37:03 0

İlginizi Çekebilir

1

Vodafone, TurkishWIN Genç Kadın Kariyer Zirvesi'ne ev sahipliği yaptı

2

BMW Group'tan 2025'te 7,45 milyar avro net kar

3

Antakya'da evde çıkan yangın söndürüldü

4

Osmaniye’de öğrenciler “Seyit Onbaşı” tiyatrosuyla Çanakkale ruhunu yaşattı

5

Osmaniye'de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

6

Tarsus Kaymakamı Akyüz, Tarsus Devlet Hastanesini ziyaret etti

7

AK Parti Akseki İlçe Teşkilatından iftar programı

8

Devrilen kamyonun sürücüsü yaralandı

9

Kozan'da 4 mahalledeki meralar gübrelendi

10

Öğrenciler Yeşilay'ın etkinlikleriyle bağımlılık konusunda farkındalık kazandı