Türkiye Dağ Kayağı Şampiyonası 11-14 Şubat tarihlerinde Trabzon’da yapılacak

Türkiye Dağ Kayağı Şampiyonası 11-14 Şubat tarihlerinde Trabzon’da yapılacak

Türkiye Dağ Kayağı Şampiyonası 11-14 Şubat tarihlerinde Trabzon’da yapılacak

Trabzon’da ilk kez bu yıl düzenlenecek olan Türkiye Dağ Kayağı Şampiyonası 11-14 Şubat tarihleri arasında Çaykara ilçesi Haldizen Yaylası’nda gerçekleştirilecek.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Trabzon Üniversitesi ve Türkiye Dağcılık Federasyonu arasında, 2021 yılı Dağ Kayağı Şampiyonası’nın düzenlenmesi ve bölgede dağ kayağı, dağcılık, spor tırmanış branşlarının geliştirilmesine yönelik iş birliği protokolü imzalandı.
Trabzon Büyükşehir Belediyesinde gerçekleştirilen protokol imza törenine, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Adanur, Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Ersan Başar, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk ve Trabzon Üniversitesi Dekanı Fatih Bektaş katıldı.
İş birliği protokolü çerçevesinde Trabzon ilk kez Türkiye Dağ Kayağı Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak. Şampiyona, 11-14 Şubat tarihleri arasında Trabzon’un Çaykara ilçesi Haldizen (Demirkapı) Yaylası’nda gerçekleştirilecek. Şampiyonanın bölgede dağ kayağı, dağcılık, spor tırmanış branşlarının gelişmesine de katkı sunması hedefleniyor.


Spor 15.01.2021 15:51:52 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin-Antalya kara yolunda heyelan meydana geldi

2

Ankara Keçiörengücü-Adana Demirspor maçının ardından

3

Mersin'deki Berdan Baraj Gölü'nde su seviyesi yükseldi

4

Adana'nın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

5

Futbol: Trendyol 1. Lig

6

Jandarma Side Antik Kenti'nde esnaf ve misafirlerin bayramını kutladı

7

Adana'da trafik kazasında ölen kadının cenazesi Kahramanmaraş'ta defnedildi

8

Mersin'de dolu ve fırtına tarım alanlarına zarar verdi

9

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Hatay Samandağ'da bayramlaşma programına katıldı

10

AK Parti Adana İl Başkanı Dağlı'nın annesinin cenazesi defnedildi