Türkiye Finans’ın insan kaynakları projeleri Stevie’den iki ödülle döndü

Türkiye Finans’ın insan kaynakları projeleri Stevie’den iki ödülle döndü

Türkiye Finans’ın insan kaynakları projeleri Stevie’den iki ödülle döndü

ISTANBUL (AA) - Türkiye Finans, 40’tan fazla ülkeden dünya çapinda basarili sirketlerin yaristigi Stevie Ödülleri’nde Insan Kaynaklari alaninda 2 bronz ödüle layik görüldü.

Bankadan yapilan açiklamaya göre, Türkiye Finans, yenilikçi bakis açisiyla sektöre liderlik eden insan kaynaklari çalismalarinda hiz kesmiyor.

Dünyanin prestijli is ödüllerinden Stevie Ödülleri’nde Insan Kaynaklari alaninda 2 bronz ödüle layik görülen Türkiye Finans, yeni bir basariya daha imza atmis oldu.

Türkiye Finans’in insan kaynaklari projelerinden biri olan staj markasi “We (Work Experience)” çatisi altinda yürüttügü “We Studio Deneyim Programi” IK Basarilari kategorisinde “En Iyi Gençlik Istihdami Strateji Programi” alaninda ilk bronz ödülü almaya hak kazanirken, diger projesi “Liderlik Gelisim Programi” ise ayni kategoride “En Iyi Liderlik Gelisim Programi” alaninda ikinci bronz ödülün sahibi oldu.


- "Stevie Ödülleri’nden iki ödülle dönmek bizim için son derece gurur verici"


Açiklamada görüslerine yer verilen Türkiye Finans Insan Kaynaklari Genel Müdür Yardimcisi Züleyha Büyükyildirim, “Sektörün yakindan bildigi, is dünyasinin basarili projelerinin ödüllendirildigi uluslararasi organizasyonlardan Stevie Ödülleri’nden iki ödülle dönmek bizim için son derece gurur verici. Bu ödülleri almak, insan kaynaklari alaninda yenilikçi uygulamalari hayata geçiren ve sektöre bu anlamda liderlik eden bir banka olarak ne kadar dogru bir yolda oldugumuzun önemli bir göstergesi oldu.” ifadelerini kullandi.

Bankanin ödüllü IK uygulamalari hakkinda bilgi veren Züleyha Büyükyildirim, sunlari kaydetti:

“Bu yil dijital olarak gerçeklestirdigimiz We Studio etkinliklerimizde, lider bulusmalari, birim tanitimlari ve söylesiler kapsaminda 1.300 üniversite ögrencisi ile bir araya geldik, 20 üniversite ögrencisi ile de vaka çalismalari gerçeklestirdik. Her yil daha fazla ögrenci ile bulusturdugumuz bu program, ögrencileri is hayatina yakinlastirma anlaminda adindan söz ettiren, vizyoner bir uygulama oldu.

Liderlik Gelisim Programimiz ise liderlik kaslarini güçlendirmek ve ortak bir liderlik dili olusturabilmek amaciyla 2018 yilinda direktör, birim ve bölge müdürlerimiz ile baslattigimiz bir program olarak bu yil da sube müdürlerimiz ile devam ediyor. Sinif egitimlerinin yani sira envanterler, aksiyon planlamalari, takip görüsmeleri ve çalisanin ekibi ve yöneticisini de sürece dahil eden kurgusuyla sürekli gelisim ve takibi odagina alan bu program sayesinde ölçülebilen somut çiktilar gözlemliyoruz. Türkiye Finans olarak farkli ve yaratici IK projeleri ile çalismalarimiza hiz kesmeden devam edecegiz.”



Yurt Dünya 20.08.2020 11:57:09 0

İlginizi Çekebilir

1

Başkan Taşdelen istifa etti

2

Bahçe Belediye Başkanı Kadıoğlu her yerde

3

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Gazi Jandarma Üsteğmen Selahattin Erdem’i Evinde Ziyaret Etti

4

Kadirli’de Traktör Devrildi 4 Kişi Yaralandı

5

Tüdkiyeb Genel Başkanı Nihat Çelik, Bingöl’de Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Birlik Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

6

Yalçın’dan Güral'a Plaket

7

Bahçe’de Deaşlı şahıs yakalandı

8

Osmaniye’de Özel Heyecanı

9

Müteahhitler Birliği’nden Etkinlik

10

Huzurevinde Nikah Töreni