Türkiye Petrolleri’nden sokak hayvanlarına mama desteği

Türkiye Petrolleri’nden sokak hayvanlarına mama desteği

Türkiye Petrolleri’nden sokak hayvanlarına mama desteği

ANKARA (AA) - Türkiye Petrolleri'nin ramazan ayinda 15 bin ihtiyaç sahibine gida yardimi dagittigi ve geçen yil hayata geçen "Yolda Yasam Var" projesi kapsaminda gidilen illerde sokak hayvanlari için mama dagitimi gerçeklestirdigi bildirildi.

Sirketten yapilan yazili açiklamada, Türkiye Petrolleri ve Iskender Zülfikari Vakfi'nin, geçen hafta ihtiyaç sahiplerinin sofrasina misafir oldugu hatirlatildi.

Türkiye Petrolleri ekiplerinin, Içisleri Bakanligi koordinasyonunda, valilik ve kaymakamliklarin gözetiminde gida yardimi paketlerini tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere ulastirdigi ifade edilen açiklamada, sokak hayvanlarinin unutulmadigi vurgulandi.

Sirket yetkililerinin Isparta, Diyarbakir, Sanliurfa, Mardin, Sirnak, Bitlis, Siirt, Van ve Mus'ta sokak hayvanlari için onlarin güvenle ve rahatlikla ulasabilecekleri alanlara mamalar biraktigi kaydedilen açiklamada, görüslerine yer verilen Türkiye Petrolleri Satis ve Pazarlama Direktörü Sakir Memikoglu, “Ramazan destek paketlerimizi ihtiyaç sahiplerine dagitirken, bu dünyayi paylastigimiz hayvan dostlarimizi da unutmadik. Türkiye Petrolleri olarak geçtigimiz yil hayata geçirdigimiz 'Yolda Yasam Var' projesi ile yollardaki her canliyi önemsiyor, aslinda yollari sahipleniyoruz." ifadelerini kullandi.

Memikoglu, söyle devam etti:

"Trafikteki kadinlarimizi, otobanlarda basibos gezen hayvanlarimizi, gece gündüz demeden direksiyon sallayan uzun yol soförlerimizi, kisacasi yol ve yolculuga dair herkesi ve her seyi sahiplenen bu projenin bir ayagi da yollardaki hayvan dostlarimiz. O nedenle gida paketleriyle dolu tirlarimiza bir yandan da kilolarca mama yükleyerek hayvan dostlarimiza da küçük bir sürpriz yapmak istedik."



Politika 18.05.2020 13:45:44 0

İlginizi Çekebilir

1

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin'den teleferik kazasına ilişkin açıklama:

2

Antalya'daki teleferik kazası soruşturmasında Kepez Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklanması

3

Kahramanmaraş'ta bayramlaşma programı düzenlendi

4

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Öntürk'ten YSK kararına ilişkin açıklama:

5

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal görevine başladı

6

Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen mazbatasını aldı

7

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı göreve başladı

8

Aile ve Gençlik Fonu'na bugüne kadar 6 bin 753 başvuruda bulunuldu

9

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek yeni dönemine törenle başladı

10

Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da bazı belediye başkanları mazbatalarını aldı