Türkiye Şampiyonası biletleri Afyon’da alınacak

Türkiye Şampiyonası biletleri Afyon’da alınacak

Türkiye Şampiyonası biletleri Afyon’da alınacak

Okul Sporları Tekvando grup müsabakaları 17 ilden 376 sporcunun katılımıyla Afyonkarahisar’da yapılıyor. Gruplarda derece elde eden sporcular Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanacak.
Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığının koordinesinde yapılan Okul Sporları Tekvando Gençler grup müsabakaları Afyonkarahisar’da yapılıyor. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde yapılan müsabakalar yarın sona erecek.
Müsabakaların ilk gününde genç kızlarda 42, 46, 52, 68 kilo ve genç erkeklerde 45, 51, 59 ve 68 kilolarda 120 sporcu mücadele ederken ikinci gününde kızlarda 44, 49 ve 59 kiloda erkeklerde 48, 55, 63 ve 78+ kilolarda 104 sporcu, 3. gününde kızlar 55, 63, 68 kiloda erkeklerde 73, 78 kilolarda 143 sporcu olmak üzere toplam 367 sporcu mücadele ediyor.
Açılış Seremonisi Düzenlendi
Spor Bilimleri Fakültesi Spor salonunda düzenlenen açılış seremonisi saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ardından konuşma yapan İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, spor turizminin önemli şehirlerinden biri olan Afyonkarahisar’da sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek tüm sporculara başarılar diledi.


Spor 9.04.2023 15:19:42 0

İlginizi Çekebilir

1

Antakya'da sis etkili oldu

2

Osmaniye’de otobüste 277 kaçak cep telefonu ele geçirildi

3

Opel Mokka GSE'ye "2025 Altın Direksiyon Ödülü"

4

Burdur'da yeni evlenen çift, kitap fuarını ziyaret etti

5

Pilates Gelişim Semineri, Antalya'da başladı

6

Adana'da evinde çıkan yangında 85 yaşındaki kadın hayatını kaybetti

7

"Özellikli İşletme Ödülü" alan Antalya'daki tesis, yöresel ürünlere de ağırlık veriyor

8

Citroen'den aralık ayına özel sıfır faizli finansman desteği

9

Türk Kızılayın Gazze için hazırladığı 19. "İyilik Gemisi" Mersin limanından uğurlandı

10

Antalya'da 46 yıldır terzilik yapan Sadettin Dönmez mesleğini "aşkla" yaşatıyor